"Šią akimirką sunku paaiškinti, ką jaučiu, tačiau didžiuojuosi tuo, ką padarėme Portugalijai", - sakė Portugalijos rinktinės kapitonas Luisas Figo (Luišas Figu). - "Mes kontroliavome žaidimą ir turėjome progų, tačiau nesugebėjome pelnyti įvarčio".

L. Figo buvo pagrindinė Portugalijos varomoji jėga praėjusiame Europos čempionate, kuriame portugalams pavyko patekti į pusfinalį, tačiau tuomet "auksinio įvarčio" dėka pergalę šventė Prancūzijos rinktinė.

Prieš šių metų čempionatą L. Figo sakė pasitrauksiąs iš rinktinės, tačiau vėliau pareiškė neskubėsiąs priimti galutinio sprendimo. Toks jo požiūris išliko ir po sekmadienio rungtynių.

"Dabar ne metas apie tai kalbėti", - sakė portugalų kapitonas.

Kitas rinktinės senbuvis Rui Costa (Rujis Košta), kuris tikrai baigia savo karjerą nacionalinėje komandoje, dėkojo už palaikymą, kurio Portugalijos komanda sulaukė šiame čempionate.

"Norėtume, kad galutinis rezultatas būtų kitoks, tačiau Portugalija, kaip valstybė, vis tiek laimėjo, kadangi sulaukė šilto sirgalių palaikymo", - sakė R. Costa.

Jaunasis Portugalijos talentas Cristiano Ronaldo (Krištijanas Ronaldu), puikiai sužaidęs čempionate, pasveikino Graikiją su pergale, tačiau teigė jaučiąs, kad jo komanda žaidė geriau.

"Graikai nugalėjo kelias stiprias komandas, ir mes esame viena iš jų", - sakė jaunasis Portugalijos saugas. - "Mes buvome geriausia komanda čempionate, tačiau graikai nusipelno sveikinimų, nes išnaudojo pasitaikiusią progą".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją