Po 3:2 laimėto ketvirtfinalio mačo su Portugalija, vokiečiai turėjo net šešias dienas poilsio ir jau nekantrauja sugrįžti į aikštę.

„Rinktinės stovykloje nuotaikos po pergalės prieš portugalus labai pagerėjo. Atsigavome per keletą dienų ir dabar jau nekantriai laukiame kitų rungtynių, nes ši petrauka yra kiek per ilga, - žurnalistams kalbėjo M. Ballackas. - Norime greičiau grįžti į aikštę ir esame visiškai pasiruošę mačui su Turkija“.

„Chelsea“ klubo saugas taip pat atskleidė, kad komandos nariai labai norėtų pagerinti paskutinio didžiojo futbolo forumo - 2006 metų pasaulio čempionato - pasiekimą, kai vokiečiai taip pat pateko tarp keturių stipriausių ekipų, bet pralaimėjo pusfinalyje.

„Buvome taip arti finalo ir pralaimėjome - norime pagerinti šį pasiekimą. Išmokome, kad turi žaisti iki teisėjo švilpuko, ir turi tai daryti maksimaliai susikaupęs. Turkijos rinktinė šiame čempionate įrodė, kaip tai yra svarbu“, - primindamas turkų pergales paskutinėmis minutėmis sakė M. Ballackas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją