Apžvalgininkė Lauren Hansen Lietuvos rinktinės aprangos kūrėjams skyrė septintą vietą.

Lietuva, tu pasalūniška ir stilinga velniūkšte. Kaip atsirado ši apranga? Žalios spalvos derinys - genialus ir puikiai derantis prie šių dienų mados tendencijų. O dar moterų švarkų diržas ties juosmeniu! Ačiū Jums. Jei ir toliau bus taip šalta, prašysiu parūpinti ir man tokią aprangą (tik be kepurės, nepykite)“, - Lietuvos stilistų pastangomis didžiavosi žurnalistė.

Šeimininkams rusams šiame reitinge atiteko antroji vieta: „Rusija akivaizdžiai turi pranašumą kuriant aprangas žiemos olimpinėms žaidynėms. Ir jie tikrai nenuvylė. Kailiniai merginoms, pūkinės striukės vyrams - man tai per daug svetimas stilius ir aš tokių rūbų nedėvėčiau, bet džiaugiuosi, kad tokie čia yra“, - šmaikščiai rusų aprangą pakomentavo L. Hansen.

Stilingiausia šalimi pripažinta Vokietija: „Vaivorykštinė viršutinė aprangos dalis tikrai jiems tinka. Kai gali apsirengti tik žieminiais rūbais, tai kodėl neišsiskirti spalva...tarsi visos spalvos įmanomos. Bravo, Vokietija. Šį kartą jūs nusipelnėte aukso“, - laurais vokiečių stilistus apibėrė moteris.

Devynių geriausių (iš 87-ių) pasaulio valstybių apranga atidarymo ceremonijos metu:

1. Vokietija
Vokietijos sportininkai
2. Rusija
Rusijos sportininkai
3. JAV
JAV sportininkai
4. Kanada
Kanados sportininkai
5. Naujoji Zelandija
Naujosios Zelandijos sportininkai
6. Švedija
Švedijos sportininkai

7. Lietuva

8. Bermuda (Bermudų salos)
Bermudų sportininkai
9. Prancūzija
Prancūzijos sportininkai

DELFI primena, lietuvių apranga apie madą rašančio portalo societeperrier.com buvo pripažinta kaip viena neskoningiausių iš visų šalių dalyvių.

Svetainės apžvalgininkės Courtney Lochner nesužavėjo ryški žalia ir šalta geltona, ornamentai bei pagoniški raštai, dominuojantys Lietuvos olimpiečių aprangos kolekcijoje.

„Kalbant apie Lietuvą – na, mums kyla klausimas, ar jos atstovai nepasiskolino aprangos iš oro uosto eismo reguliuotojų“, – tuomet rašė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (430)