Bronzą iškovoję Aurimas Didžbalis, Donata Vištartaitė ir Milda Valčiukaitė, „sidabriniai“ Saulius Ritteris ir Mindaugas Griškonis, keturvietės valties įgula Dovydas Nemeravičius, Martynas Džiaugys, Dominykas Jančionis ir Aurimas Adomavičius, maratono trasą įveikusios Diana Lobačevskė, Rasa Drazdauskaitė ir Vaida Žūsinaitė, plaukikas Danas Rapšys – šie sportininkai atvyko į Kauno Rotušės aikštę.

Vienas iš daugiausiai ovacijų sulaukęs sunkiaatletis A. Didžbalis juokavo, kad iškovojęs medalį tą pačia dieną suvalgė picos.

„LTeam“ olimpinio miestelio organizatoriai – Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK) ir Kauno miesto savivaldybė – ypač dėkingi poilsio ir atostogų nusipelniusiems sportininkams, radusiems laiko suplanuoti vizitus į olimpinį kaimelį ir taip simboliškai padėkoti aistruoliams už palaikymą. Būtent jame, įsikūrusiame Rotušės aikštėje, dvi savaites virė karščiausios Lietuvoje sportinės aistros.

Nors, be abejo, daugiausiai dėmesio ir žiūrovų sutraukdavo krepšinio transliacijos, gerbėjų Kaune palaikymą prieš lemiamus startus turėjo jausti ir plaukikai, boksininkai, irkluotojai, baidarininkai, lengvaatlečiai ir penkiakovininkai. Visų sporto šakų gerbėjai, bent kartą aplankę olimpinį miestelį, išbandę čia pristatytas sporto rungtis ir susipažinę su šalies sporto istorija „LTeam“ muziejuje, kviečiami užsukti ir sekmadienio vakarą.

Didžiajame „LTeam“ olimpinio miestelio ekrane po olimpiečių sutiktuvių bus transliuojama Rio krepšinio kova dėl aukso tarp JAV ir Serbijos, nuo 2 val. nakties bus galima stebėti karnavalo ritmu vyksiančią žaidynių uždarymo ceremoniją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)