"Kiekvienas treneris jaučiasi ypatingai, kai jo komanda žaidžia pusfinalyje, juk ne kasdien tai vyksta, - teigė J. Leowas, priminęs, kad Vokietija yra vienintelė kovą dėl Euro2008 apdovanojimų tęsianti 2006-ųjų metų pasaulio čempionato pusfinalininkė (Italija, Prancūzija ir Portugalija jau baigė savo pasirodymus). - Mes vieninteliai, likę iš 2006-ųjų pusfinalininkų, o tai kalba apie pastovumą ir sunkų darbą".

Kalbėdamas apie trečiadienio mačą, strategas neslėpė nerimo.

"Turkams dabar euforinė nuotaika ir dėl to jie pavojingi, o turime būti atsargūs. Jie daug mažiau nuspėjami, nei portugalai. Mūsų šansai nugalėti – 50 prieš 50".

"Atsilikdami, turkai žaidžia energingai ir spaudžia varžovą – jau matėme, kad tai pasiteisina ir mačą jie laimi. Taigi nepaisant rezultato švieslentėje, turime išlikti susikaupę iki finalinio švilpuko", - kalbėjo vokiečių treneris.

"Jie visada išsisuka, kai jau niekas to nebesitiki. Tačiau dabar mes tai žinome ir taikysime priemones tam, kad juos sustabdytume. Padarysime viską, kad pasiektume finalą", - žadėjo J. Loewas.

J. Loewas dar neapsisprendė, kurią taktinę schemą pasirinkti mačui prieš Turkiją.

"Mano mėgstamiausia taktika yra 4-4-2, tačiau prieš Portugaliją mes puikiai žaidėme ir pagal 4-5-1 schemą“, - sakė strategas, pripažindamas, kad trenerio parinkta schema yra antraeilis dalykas, palyginus su kiekvieno žaidėjo individualiu meistriškumu.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją