"Mes išvykstame būdami spalvingiausia turnyro komanda, kuriai beveik pavyko patekti į finalą", - pažymėjo F. Terimas.

"Man visada buvo svarbu turėti komandą, kuri mėgaujasi tuo, ką daro, kuri sugeba būti kūrybinga ir mušti įvarčius. Galbūt šiame čempionate mes ne visada žaidėme taip pakylėtai, o pusfinalyje visa tai buvo. Pasakiau žaidėjams rūbinėje, kad jais didžiuojuosi", - sakė turkų strategas.

"Jei būtų tekę žaisti pratęsimą, mes būtume ir toliau atakavę varžovus, tad viskas galėjo pasibaigti kitaip. Deja, mes pralaimėjome, nes praleidome lengvus įvarčius. Futbole taip nutinka - įmuši ne visada ir kartais praleidi įvarčius", - kalbėjo F. Terimas.

"Manau, kad mes buvome geresnė komanda ir priminėme žmonėms apie Turkiją. Mes buvome kupini energijos ir, nors komanda jauna, pademonstravome tvirtą dvasią, kai buvo sunku. Vokietija - stipri komanda ir nuostabi varžovė. Aš linkiu jai sėkmės finale. Tačiau labiausiai aš didžiuojuosi savo auklėtiniais, kurie parodė pasauliui, kokie jie geri žaidėjai", - pridūrė Turkijos rinktinės treneris.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją