Taip pat vokietis teigia, jog Vokietijos rinktinės žaidėjai atrodo kur kas geriau ir „šviežiau“, nei žaidėjai atstovaujantys Anglijai, nes „Premier“ lygoje kova yra intensyvesnė ir kur kas labiau nualina futbolininkus.

„Anglai atrodo pavargę. Anglai žaidė daugiau rungtynių, nei jų kolegos iš „Bundeslygos“, įskaitant ir du vietinius taurės čempionatus. Atėjus Europos ar pasaulio čempionatui jiems tiesiog nelieka jėgų ir jie „perdega“. Mūsų žaidėjai dėl to yra geresnėje fizinėje formoje“, - kalbėjo legendinis Vokietijos futbolininkas, treneris ir specialistas.

„Žinoma mes juos gerbiame, tačiau tikrai nebijome. Anglų pirmos dvejos rungtynės pasaulio čempionate buvo apgailėtinos, tačiau rungtynėse su slovėnais jie atrodė jau geriau“.

Tačiau vokietis įžvelgė ir grėsmę, kurią gali sukelti patyrę Anglijos rinktinės nariai.

„Juos pavojingais daro jų pagrindiniai žaidėjai, tokie kaip Frankas Lampardas, Stevenas Gerrardas ar Johnas Terry, nes jie ko gero supranta, jog tai paskutinis šansas jiems iškovoti pasaulio čempionų titulą, juolab anglai jo nėra iškovoję nuo 1966-ųjų“, - samprotavo F. Beckenbaueris.

„Taip pat Fabio Capello įvedė drausmę Anglijos komandoje, nes po tai, kai anglai nepateko į Europos čempionatą 2008-ais, pas juos drausmės rinktinėje praktiškai neliko.

Anglija prieš Vokietiją. Tai visuomet buvo didžiausios ir labiausiai neužmirštamos rungtynės mūsų istorijoje. Aistruoliai galės pasimėgauti dar viena šių laikų klasika“, sakė F. Beckenbaueris.

L.Podolski: nebijome Anglijos rinktinės

Vokietijos rinktinės puolėjas Lukas Podolski pareiškė, jog Vokietija nebijo senų savo priešininkų Anglijos komandos.

„Mums nėra ko bijoti. Nesakau, kad mes jų negerbiame kaip komandos, paprasčiausiai mes jų nebijome.“

Lukas Podolski
Anglija, patekusi į C grupę kartu su Slovėnija, Alžyru bei JAV demonstravo ne tokį žaidimą, kokio iš jų buvo tikimąsi ir tik paskutiame mače rezultatu 1:0 nugalėjusi slovėnus užėmė 2-ą vietą grupėje. Tuo pačiu anglai neišvengė Vokietijos barjero aštuntfinalyje, kuri D grupėje užėmė 1-ą vietą.

„Būtų paprasčiausiai nelogiška neįvertinti Anglijos vien dėlto, jog jie turėjo problemų grupės etape. Atkrintamųjų varžybų etape jų žaidimas gali pasikeisti į gerąją pusę.


Mūsų komandai reikės būti atsargiai. Susikoncentruosime tik ties aštuntfinalio rungtynėmis“, - tvirtino Vokietijos rinktinės narys L. Podolski.

Rungtynės tarp Anglijos ir Vokietijos rinktinių įvyks birželio 27 dieną, sekamdienį, 17.00 val. Lietuvos laiku.