„Tai buvo geros rungtynės vokiečiams - jie puikiai mus išanalizavo. Po pirmojo praleisto įvarčio mūsų žaidimas pasikeitė ir tai itin palengvino varžovams užduotį“, - kalbėjo D.Maradona.

„Vokiečiams pradėjo viskas sektis. Mes leidome jiems taip žaisti ir jie tuo pasinaudojo. Tačiau kaip bebūtų, rezultatas neatspindi įvykių aikštėje ir aš vis tiek didžiuojuosi savo komanda“.

„Aš noriu padėkoti visiems savo žaidėjams, visam komandos personalui ir visiems kas buvo su mumis. Svajonė neišsipildė, bet mes mėgavomės kelione ir žaidimu pasaulio čempionate“, - dėkojo argentinietis.

„Aš labai dėkingas savo žaidėjams ir noriu, jog mes tęstume tokį patį žaidimą, kurį demonstravome iki šiol bei toliau rodyti koks puikus yra Argentinos futbolas. Mes neįgyvendinome savų tikslų, tačiau aš tikiuosi, jog tai komandos nepalauš“, - ateities perspektyvas įžvelgė D.Maradona.

Argentinos vyr. treneris taip pat rado ką pasakyti ir apie L.Messi, kuris šiame čempionate nepelnė nė įvarčio.

„Messis nepasižymėjo? Kuomet jis bandydavo tai padaryti, varžovai jį puikiai prižiūrėjo. Jis vis tiek sužaidė puikiai. Bet matyti Lionelį verkiantį rūbinėje yra siaubinga. Tas kas teigia, jog jis nežaidė iš visos širdies už Argentiną, tas yra visiškas kvailys“, - gynė savo numylėtinį D.Maradona.

Paklaustas apie pasitraukimą iš rinktinės trenerio posto, argentinietis tvirtino apie tai dar negalvojęs.

„Šiuo metu aš esu pavargęs. Aš apie tai dar negalvojau, bet galbūt tai apsvarstysiu rytoj. Svarbiausias dalykas yra tas, jog mes parodėme pasauliui kaip žaisti be baimės ir susikaustymo“.

„Mes visi turime nuspręsti ką darysime toliau. Aš nežinau kaip pasielgsiu – apie tai dar negalvojau“.

„Mes turime pasiklabėti su šeimomis, su žaidėjais ir nuspręsime. Aš suprantu, jog futbolas yra skirtas sirgaliams ir jie nori pergalių. Mūsų žaidimo stilius yra būtent toks“, - baigė pokalbį D.Maradona.

C.Tevezas priblokštas tokio pralaimėjimo

Argentinos rinktinės puolėjas Carlosas Tevezas neslėpė susierzinimo bei nusivylimo po skaudžiai pralaimėtų rungtynių Vokietijai 0:4.

Pietų Amerikos atstovai šiame ketvirtfinalio susitikime taip ir neįjungė "aukštesnės pavaros" po ankstyvo šoko, kuomet kamuolį galva į vartus nukreipė T.Mulleris.

C.Tevezas neslėpė liūdesio, kad Argentinai ir vėl nepavyko pasiekti pasaulio čempionato pusfinalio, nuo pat 1990-ųjų metų.

"Taip, pralaimėjimas tokiu būdu yra itin skausmingas, tačiau dabar jau nieko nepakeisime", - žurnalistams pasakojo argentinietis.

"Mes žinojome, jog mūsų laukia sunkios rungtynės, tačiau jie tikrai buvo pranašesni už mus".

Paklaustas ar jis keistų ką nors savo žaidime, jei turėtų galimybę, puolėjas teigė, jog šiuo aspektu jis neturi dėl ko apgailestauti.