Paklaustas, ar dalis žaidėjų gali atsisakyti žengti į aikštę, R. Domenechas atsakė: "Tokia galimybė yra."

Be to, specialistas futbolininkų sprendimą nesitreniruoti pavadino "nenormaliu" bei atsisakė būti gretinamas su protestu dėl N. Anelka pašalinimo. Treneris palaiko federacijos nuomonę.

"Niekas iš aukščiausio lygio profesionalų negali taip elgtis rūbinėje ar kitur, nes tokie žmonės yra pavyzdys kitiems".

R. Domenechas žaidėjų maištą vadina "kvailyste".

"Aš valandą bandžiau žaidėjams įteigti, kad tai yra kvailystė. Rinktinės futbolininkai neturi teisės taip elgtis. Prancūzai turi žinoti, kas vyksta jų mylimoje rinktinėje. Todėl aš ir paskelbiau žaidėjų laišką, nors su juo ir nesutinku", - kalbėjo treneris.

Tradicinėje spaudos konferencijoje pirmadienį nepasirodė komandos kapitonas Patrice'as Evra, kuris už tai gali netekti savo pareigų.

"Visi žaidėjų vieši atsiprašymai dabar jau neturi prasmės. Visa Prancūzija ir aš laukiame jų darbų, o ne kalbų. Tegu jie pademonstruoja, kokie yra futbolininkai, o ne oratoriai prieš televizijų kameras", - pabrėžė R. Domenechas.

Pirmadienio atviroje Prancūzijos rinktinės treniruotėje dalyvavo 21 futbolininkas.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją