Likus žaisti 14 sek. šeimininkai pirmavo tik trim taškais (77:74), tačiau tada vieną baudą realizavo Pau Gasolis ir ispanai nebeišleido pergalės iš savo rankų.

Nugalėtojus į pergalę vedė aukštaūgiai: trys priekinės linijos žaidėjai - Pau ir Marco Gasolis bei Serge'as Ibaka - kartu pelnė net 45 taškus.

Iki Londono olimpiados Sergio Scariolo auklėtiniai sužais dar septynis draugiškus mačus (beje, visus - namuose): liepos 10 d. - su Prancūzija, liepos 13 d. - su Tunisu, liepos 15 d. - su Prancūzija, liepos 17 ir 18 d. - su Australija, liepos 20 d. - su Argentina ir liepos 24 d. Barselonoje - su JAV.

Ispanija: Pau ir Marcas Gasoliai po 16, Serge'as Ibaka 13, Fernando San Emeterio 8, Sergio Llullas, Victoras Claveras ir Sergio Rodriguezas po 6 taškus.

D. Britanija: Joelis Freelandas 15, Mike'as Lenzly's, Luolas Dengas 12, Popsas Mensah-Bonsu 11, Danas Clarkas 9, Nate'as Reinkingas 7 taškai.

Primename, kad olimpines žaidynes ispanai pradės B grupėje, kurioje kovos su Australijos, Brazilijos, Kinijos, Didžiosios Britanijos ir Rusijos vyrais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)