Iš penkių atrankos bėgimų į kitą etapą iškopė po keturias pirmas vienas užėmusios atletes. Dar keturios sportininkės buvo atrinktos pagal geriausius rezultatus.

Tarp 43-ijų sportininkių E. Staišiūnaitės rezultatas buvo 34-as.

Greičiausiai atrankoje tarp 41 dalyvės (startavo 43) distanciją įveikė rusė Natalija Antiuch (53,90 sek.), čekė Zuzana Hejnova (53,96 sek.) ir Kaliese Spencer (54,02 sek.) iš Jamaikos.

R.Stanys neįveikė 221 cm aukščio

Lietuvos šuolininkas į aukštį, Europos čempionato sidabro medalininkas Raivydas Stanys sekmadienį pasitraukė iš olimpinių varžybų. Mūsiškis atrankos varžybose pirmu bandymu įveikė pradinį - 216 cm aukštį, tačiau į 221 cm aukštį iškelta kartele mūsiškiui nepakluso visus tris kartus.

Galutinėje įskaitoje rokiškėnas užėmė 27-ą vietą tarp 32-iejų klasifikuotų šuolininkų. R. Stanys su Europos čempionate pasiektu rezultatu (231 cm) būtų olimpinės atrankos lyderis.

Finale varžysis 14-a šuolininkų - šeši, įveikė 229 cm aukštį, bei aštuoni - 226 cm.

Raivydas Stanys
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)