Mūsiškių aštuntfinalio susitikimas su Naująja Zelandija vyks sekmadienį 17 val. Barselonoje, todėl penktadienį lietuviai perskrido iš Las Palmaso, Gran Kanarijos saloje, į Katalonijos sostinę.

8 val. ryto Lietuvos rinktinė kartu su kitomis į aštuntfinalį iš D grupės patekusiomis rinktinėmis – Slovėnija, Australija ir Meksika – iš Gran Kanarijos perskrido į Barseloną, kur tęs kovas 2014 m. pasaulio čempionate.

Į Barseloną apie pietus atskridę ir apsigyvenę penkių žvaigždučių viešbutyje „Rey Juan Carlos I“ Lietuvos krepšininkai organizatorių siūlomos vakarinės treniruotės atsisakė ir vietoj jos pasirinko fizines pratybas šalia viešbučio esančioje treniruoklių salėje.

Beje, tik atvykusius iš oro uosto mūsų rinktinės žaidėjus pasitiko iš Lietuvos atskridęs rinktinės gydytojas profesorius Rimtautas Gudas ir jo vienas naujausių pacientų Mantas Kalnietis. Būtent prof. R. Gudas kiek daugiau nei prieš savaitę Lietuvoje operavo sunkią raktikaulio traumą  patyrusį M. Kalnietį, o penktadienį toje pačioje salėje, kur sportavo ir rinktinės žaidėjai, prižiūrėjo, kaip reabilitaciją pradedantis įžaidėjas atlieka pirmuosius programos etapus.

Lietuvos rinktinės štabas pasidalino su DELFI informaciją apie artimiausius nacionalinės komandos planus.

Šeštadienis (rugsėjo 6 d.) Lietuvos krepšininkams – taip pat laisva nuo rungtynių diena. Šįkart tradiciškai bus rengiamos dvejos pratybos krepšinio salėje.

„(Rugsėjo) 6-ą dieną – dvi treniruotės. Ryte – 10.30 – 12.00 val. – varžybų arenoje, o 19.00 – 20.00 val. – treniruočių“, – tvarkaraštį atskleidė L. Kunigėlis.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)