D. Maradona leis pailsėti Carlosui Tevezui, Angeliui Fabianui di Maria, Gonzalo Higuainui ir Gabrieliui Heinze, o Jonasas Gutierrezas praleis susitikimą dėl dviejų geltonų kortelių, bet su graikais žais ir traumą jau išsigydęs Juanas Sebastianas Veronas.

„Aš tikiu savo komanda ir jos galimybėmis, tikiu, kad mes vėl pademonstruosime aukšto lygio futbolą. Žaidėjai rungtynėms su Graikija ruošiasi tai pat entuziastingai, kaip ir dvikovoms su Nigerija ar Pietų Korėja“, - kanalui „Eurosport“ sakė argentiniečių strategas.

D. Maradona daug tiksi iš Maxi Rodriguezo ir Mario Bolatti (buvo abu pasirodę aikštėje po keitimo) bei pabrėžė, kad sudėtyje būtinai bus Lionelis Messi, kuriam net bus patikėtos komandos kapitono pareigos.

„Turinti savo komandoje tokį futbolininką kaip L. Messi, vien mintis sodinti jį ant atsarginių suolelio būtų šventvagystė. Nors mačas su Graikija nėra mums pats svarbiausias pasaulio čempionate, L. Messi būtinai žais. Jis ir pats veržiasi į aikštę“, - teigė D. Maradona.

Prognozuojama Argentinos rinktinės starto sudėtis (4-3-1-2):

Sergio Romero (starto 11); Nicolasas Otamendi (debiutas PČ), Martinas Demichelisas (starto 11), Nicolasas Burdisso (abu kartus pasirodė po keitimo), Clemente Rodriguezas (debiutas PČ); Maxi Rodriguezas (vieną kartą pasirodė po keitimo), Mario Bolatti (vieną kartą pasirodė po keitimo), Juanas Sebastianas Veronas, Lionelis Messi (starto 11); Diego Milito (vieną kartą pasirodė po keitimo) ir Sergio Aguero (vieną kartą pasirodė po keitimo).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją