Išlaisvinti kūrybinę dvasią ir atskleisti savo meninius sugebėjimus visai paprasta – šiam marginimo būdui prireiks vos keleto priemonių.

Jums prireiks:

kietai virtų kiaušinių;
akrilinių dažų;
paletės dažams maišyti;
teptuko.

Pasirinkite spalvų gamą, nedidelį kiekvienos spalvos kiekį išspauskite ant paletės, dažus maišykite, kol gausite tobulus atspalvius (žinoma, tai darykite, jei jums netinka pradinės spalvos). Staigiais teptuko potėpiais ant kiaušinio braukite trumputes dažų linijas, palikdami vietos tarp potėpių, kurią vėliau užpildysite.

Kiaušinį atidėkite į šalį džiūti ir imkitės kito. Kai pirmasis dažų sluoksnis visiškai išdžius, laikas tepti antrą spalvą. Ir vėl dažų sluoksnį išdžiovinkite, tada tepkite trečią spalvą ir t. t.

Padvigubinkite potėpių dydį brėždami dvi ar tris trumpas linijas viena šalia kitos, kad kiaušinio dekoras atrodytų abstraktesnis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)