Viskas, ko jums reikės - marinuotų burokėlių sulčių, acto ir izoliacinės juostos. Sumaišykite burokėlių sultis su šaukštu acto.

Paimkite išvirtus baltus kiaušinius, ant jų tolygiai klijuokite izoliacinės juostos kvadratėlius, juos dar kelis kartus perbraukite dedertinio šaukštelio galiuku, kad įsitikintumėte, jog juostelė tikrai prilipo. Apklijuotą kiaušinį kelioms minutėms nardinkite į paruoštus dažus. Nenusigąskite, kad nuvalius popieriniu rankšluosčiu atrodys, jog kiaušinis neįgavo jokio atspalvio.

Ant nuvalyto kiaušinio (apklijuoto kvadračiukais) klijuokite pailgą juostelę ir kiaušinį dar kartą nardinkite į dažus. Šį kartą ilgesniam laikui - 10-20 min. Ištraukę kiaušinį nusausinkite, nuklijuokite lipnią juostą ir pamatysite, kad jūsų margutis aprengtas švelniai rožiniais marškinėliais. Dažymui galite rinktis ir kitus natūralius dažus.

Kaip dažyti kiaušinius detaliau galite pamatyti šiame vaizdo įraše:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)