125 g miltų,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
100 g kambario temp. sviesto,
150 g žemės riešutų sviesto su gabalėliais,
175 g rudojo cukraus,
1 plaktas kiaušinis,
1 šaukštelis vanilės ekstrakto,
75 g kapoto baltojo šokolado.

1. Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių. Kvadratinės pyrago formos kraštus patepkite sviestu, dugną išklokite kepimo popieriumi.

2. Mažame dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.

3. Dideliame dubenyje iki vientisos masės išsukite sviestą ir riešutų sviestą. Įmaišykite cukrų, kiaušinį ir vanilę. Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir šokolado gabalėlius. Išminkykite tešlą.

4. Supilkite tešlą į kepimo formą ir kepkite orkaitėje 25-30 min, kol pyragas gražiai parus, o jo vidurys bus beveik tvirtas.

5. Leiskite atvėsti, tada išimkite iš skardos ir supjaustykite kvadratėliais.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją