Reikės:

1 kg avienos
1 svogūno
druskos, šviežiai maltų pipirų

Avieną ir svogūną permalti per mėsmalę. Įdėti druskos, pipirų, labai gerai išmaišyti faršą. Įdėti į šaldytuvą.

Liuliakebabui naudojami platesni iešmai nei šašlykams. Sumirkyti rankas vandenyje, suformuoti nedidelius kotletukus. 4 kotletukus užmauti ant iešmo ir gerai sutvirtinti, kad gautųsi vienalytė masė. Apkepinti ant iešmo, kelissyk apverčiant. Kepimo laikas: 6 minutės.

Liuliakebabas patiekiamas su plonu lavašu, į kurį jis suvyniojamas. Tradicinis papildymas – šviežios ir apkepintos ant iešmo daržovės ir žalumynai.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją