Jums reikės:

6 tortilijų paplotėlių
200 g vištienos filė,
200 g špinatų,
200-300 g parmezano sūrio (tarkuoto),
2 skiltelių česnako,
1 svogūno galvutės,
druskos ir pipirų,
aliejaus.

Gaminimas:

Vištienos filė išmuškite, pabarstykite druska, pipirais, apkepinkite, atvėsinkite ir plonai supjaustykite. Keptuvėje, kurioje kepėte vištieną, paskrudinkite smulkiai supjaustytą svogūną kartu su česnaku, suberkite stambiai pjaustytus špinatus, truputį pasūdykite ir troškinkite apie 3 min.

Sudėkite vištienos gabalėlius, viską sumaišykite ir palikite keptuvėje. Sausoje keptuvėje paskrudinkite tortilją iš abiejų pusių, pabarstykite tarkuotu sūriu, sudėkite trečdalį įdaro, vėl pabarstykite sūriu ir uždenkite kita karšta tortilja. Taip padarykite ir su likusiais paplotėliais. Paruoštas kesadiljas galima supjaustyti, suvynioti į foliją, o kai norėsite valgyti – pašildyti grilyje.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją