2 kiaušiniai,
300 g miltų,
2 šaukšteliai kepimo miltelių,
100 ml alyvuogių aliejaus,
200 ml pieno,
1 ½ šaukštelio druskos,
½ šaukštelio pipirų,
1 saujelė smulkintų petražolių,
100 g fetos sūrio,
260 g vyšninių pomidorų, perpjautų per pusę.

1. Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių.

2. Dubenyje sumaišykite kiaušinius, miltus, kepimo miltelius, alyvuogių aliejų, pieną, druską, pipirus ir petražoles. Turėtumėte gauti skystoką tešlą. Įmaišykite pasmulkintą fetos sūrį.

2. Keksiukų formeles iki pusės pripildykite tešlos. Uždėkite 2 pomidorų puseles ir užpilkite tešla iki formelės viršaus.

3. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 25 min. Kepimo metu neatidarykite orkaitės durelių, nes keksiukai sukris. Iškepę keksiukai bus gražiai iškilę.

4. Skaniausia valgyti ką tik ištrauktus iš orkaitės. Jei liks, vėliau galite pašildyti mikrobangėje.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją