Reikės:

175 g trapios tešlos sausainių,
50 g ištirpinto sviesto,
200 g ištirpinto baltojo šokolado,
500 g kreminio sūrio mascarpone,
225 g stambiai supjaustytų braškių.

Sudėkite sausainius į plastikinį maišelį ir sutrinkite, kad liktų džiūvėsėliai. Sumaišykite sausainių trupinius su sviestu ir gerai įspauskite į dvidešimties centimetrų pyrago formos dugną ir kraštus. Padėkite į šaldytuvą.

Tuo tarpu ištirpinkite baltąjį šokoladą, atidėkite. Suplakite kreminį sūrį iki vienalytės masės. Supilkite ištirpintą šokoladą ir braškes, viską išmaišykite. Supilkite į formą, padėkite į šaldytuvą keturioms valandoms prieš patiekdami.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją