Reikės:

1 skardinės konservuotų persikų,
280 g aviečių,
1 šaukšto kukurūzų krakmolo,
1 šaukšto cukraus,
šaldytos tešlos.

Nusunkite persikus, išsaugokite skystį. Jį sumaišykite su kukurūzų krakmolu ir cukrumi. Nuolat maišydami užvirkite. Sumažinkite ugnį ir kaitinkite kol truputį sutirštės. Nuimkite nuo ugnies, suberkite avietes, pamaišykite.

Į tešla išklotą skardą (iš tešlos suformuokite kraštelius) sudėkite konservuotus persikus, ant jų - avietes, ir uždenkite kitu šaldytos tešlos lakštu. Kepkite 220 laipsnių orkaitėje 35 minutes.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją