Mums reikės:

500 g sezoninių uogų (naudojome trešnes)
3 indelių paprasto jogurto (po 125 g)
2 kiaušinių
100 g grietinės
2 šaukštų miltų
4 šaukštų cukraus
1/3 šaukštelio kepimo miltelių
150 g migdolų

1. Ištepkite sviestu kepimo formą, sudėkite į ją nuplautas uogas, jei reikia – išimkite kauliukus.

2. Plaktuvu sumaišykite jogurtą, grietinę, kiaušinius, miltus, 4 šaukštus cukraus ir kepimo miltelius.

3. Gautąja mase užpilkite uogas. Įdėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, ir kepkite 25 minutes.

4. Išimkite apkepą ir pabarstykite susmulkintais migdolų riešutais. Įdėkite į orkaitę dar 10 minučių, kad migdolai kiek apskrustų.

5. Apkepas paruoštas! Geriausia patiekti atšaldytą.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją