„Tai kažkas, žinote, ką esame abu (Eminemas ir aš) patyrę. Skirtingais aspektais, skirtingais kampais, – pasakojo Rihanna.

„Tai buvo autentiška. Tai buvo tikra, – tęsė atlikėja. – Mes tikėjome galintys padaryti tokį įrašą, tačiau tai buvo kažkas, kas turėjo būti padaryta. Ir jis tai padarė taip sumaniai. Jis tiesiog sulaužė buitinio smurto ciklą, o šiuo atveju daugelis žmonių neturi daug supratimo. Taigi ši daina yra tikrai, tikrai galinga daina ir ji paliečia daug žmonių.“

Nepaisant gana tiesmukos lyrikos, atlikėja neturėjo jokio tikslo sušvelninti dainą, nes tikėjo Eminemo kūryba. Rihannos manymu, naujoji daina siejosi su jos buvusiais santykiais. „Žodžiai buvo gilios prasmės, tokie gražūs ir intensyvūs. Aš juos supratau, pajutau su jais ryšį, – atviravo dainininkė.

Naujojo vaizdo klipo, kuriame Rihanna dainuoja priešais degantį namą, nuotraukos pasirodė internete prieš keletą savaičių. Aktoriai Megan Fox ir Dominicas Monaghanas, pastebėti filmavo aikštelėje besibučiuojantys, taip pat pasirodo vaizdo klipe.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją