„Vasaros terasai“ vadovauja ispanas, prie kurio organizuojant pirmojo abiejų šalių patekimo į finalą paminėjimą prisidėjo ir Ispanijos bei Nyderlandų ambasados, taip pat – kavinė „Cozy“, vadovaujama aukščiausio olando Lietuvoje. Ši marga tarptautinė kompanija raudonomis ir oranžinėmis spalvomis išmargins visą Mokytojų namų kiemelį, o susirinkusius užkrės sportiniu azartu. Apsilankyti futbolui skirtame vakare pažadėjo ir Ispanijos Karalystės ambasadorius Lietuvoje, daugelis kitų viešumoje dažnai matomų užsieniečių.

Dviejų bendruomenių vakaras prasidės 17 val., dar gerokai iki varžybų pradžios. Koncertuos ispanų muzikos grupė „Salerosa“, „Vasaros terasos“ virėjai visus susirinkusius vaišins ispaniškos virtuvės pasididžiavimu – paelja, o visi drauge laukdami finalinių rungtynių džiaugsis visų pirma dėl to, kad į šį etapą pateko Ispanija ir Nyderlandai.

Raudona ar oranžinė, sekmadienį pasirinkti turės kiekvienas. „Vasaros terasoje“ tai bus galima padaryti su šypsena ir draugiškai. Kuri komanda belaimėtų, ji tikrai bus to verta. Na, o Pasaulio futbolo čempionatą palydėti bus galima ir šokiuose, kurie prasidės vos nuaidėjus teisėjo švilpukui, skelbsiančiam rungtynių baigtį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją