„Sakote, kad tai tik reklaminis triukas? Manote, kad atiduočiau klausytis nepabaigtą ir iki galo nesutvarkytą darbą? Aš neplanavau pristatyti naujos dainos ir kitas singlas turėjo būti ne šis kūrinys, bet atsitiko taip, kad būtent jis pateko į viešumą. Todėl man neliko kitos išeities, kaip sutvarkyti jos įrašą iki galo, pavadinti kaip noriu, ir išplatinti oficialiai“, - tęsė jis.

Dainininkas prisipažino, kad tai pirma tokia įžūli dainos vagystė, bet ne pirmas bandymas spekuliuoti jo vardu. „Interneto erdvėje pilna anketų ir puslapių, kurie sukurti mano vardu, bet aš su jais neturiu nieko bendra. Šiuo metu tariuosi su advokatais, kaip padaryti tam galą. Beje, esu pasiryžęs rasti ir tą žmogų, kuris tiesiogiai atsakingas už šios dainos nelegalų paplitimą ir jis už tai man sumokės“, - juokauti nebuvo linkęs Egis. Paklaustas, kokia suma jis įvertintų jam padarytą žalą, dainininkas paminėjo 50 000 litų.

Naują albumą „Sel“ planuoja pristatyti lapkričio 19 dieną Teatro arenoje. Už albumą gautas pelnas bus skirtas onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams paremti. Tądien grandioziniu koncertu grupė švęs ir savo 18-ąjį gimtadienį.

„Pažadu, kad šis gimtadienio šou bus dar įspūdingesnis, nes mes kartelės neketiname nuleisti. Atvirkščiai - ją vėl mėginsime pakelti. Juolab, kad gimtadienis vyks kur kas didesnėje erdvėje nei pernai“, - sako E.Dragūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją