Vis dėlto daugybė veido patempimo operacijų jau 2003 metais baigėsi tuo, kad legendinis kario veidas ėmė tinti ir buvęs sportininkas ėmė atrodyti kaip senstantis alkoholikas. Čia net nepadėjo žymioji „staloniška“ šypsena. Kalbama, kad jis turi tą pat problemą, kaip jo mama Džeki, kuri savo laiku taip pat stengėsi visaip pasijauninti, tačiau galiausiai ėmė atrodyti taip, kaip dabar jos sūnus. Galbūt tai genetiškai nulemtas netoleravimas. Vienaip ar kitaip, atrodo, žymiajam Rembo teks vis dėlto baigti karjerą ir pagaliau užsiimti memuarų rašymu. Beje, veikiausiai knyga taptų bestseleriu ir atneštų italui garbę, šlovę bei pasitenkinimą.

Dėl plastinės chirurgijos Sylvesteriui Stallonei teks baigti kino karjerą?

Nors esti posakis, kad tobulėjimui ribų nėra, bet vis dėlto tobulėjant labai svarbu laiku sustoti, juo labiau, kai kalbama apie tokį rizikingą dalyką kaip plastinės chirurgijos operacijos. Juk plastinė chirurgija – tai chirurginis įsikišimas, stresas organizmui. Po daugybės patempimų oda gali prarasti gebėjimą atsikurti ir regeneruotis, o kartais tai baigiasi visai liūdnai.

Panašu, kad greitai gerų kovinių filmų gerbėjai neteks vieno iš savo dievaičių. Kultinis devyniasdešimtųjų aktorius Silvestras Stallonė gali labai greitai užbaigti savo kino karjerą. Priežastis paprasta – dėl daugybės plastinių operacijų aktorius paprasčiausiai „netenka veido“, ir pažinti supermeną Rembo su šiuo patinusiu pensininko veidu, švelniai tariant, sunku. Kalbama, kad aktorius ruošiasi eiti „į pensiją“ ir užsiimti memuarais, atsisakęs tolimesnių pastangų atsikratyti raukšlių. Nors galėtų, kaip Briusas Willisas, savo raukšles paversti ne trūkumu, o privalumu.

S.Stallonės dieta

Klaidinga manyti, kad makaronų patiekalų gerbėjai gali atsisveikinti su gražia figūra ir liekna talija. Asmenine Sylvesterio Stallonės patirtimi, makaronai ne tik pasotins ir pakels nuotaiką, bet ir padės sulieknėti. Tačiau yra keletas „papildomų sąlygų“: pirma, makaronai turi būti tik iš kietųjų grūdų, antra, porcija turi tilpti nedidelė, ir trečia, šią dietą būtina derinti su aktyvia fizine veikla.

Taigi kokia ta Sylvesterio dieta?

1. Rytais – mankšta arba lengvas prabėgimas.
2. Lengvi pusryčiai iš obuolio, kriaušės, apelsino, dviejų kivių ir banano. Užpilui - ne sirupas ar grietinėlė, o natūralus neriebus jogurtas.
3. Pietums – spagečiai su neriebiu daržovių padažu ir stiklinė pomidorų sulčių.
4. Pavakariams – vienas vaisius arba stiklinė šviežiai spaustų sulčių.
5. Lengva vakarienė, pavyzdžiui, baklažanų apkepas su natūralaus jogurto užpilu.
6. Prieš miegą alkį galima numalšinti stikline lieso jogurto arba pieno.

Populiarus amerikiečių aktorius, kino režisierius, prodiuseris ir scenaristas, gausybės kovinių filmų žvaigždė, tarp kurio garsiausių filmų – „Rembo“ ir „Rokis“. Vedęs tris kartus, turi penkis vaikus. Pravardė „slai“, ūgis – apie 175 cm, pirmasis filmas, kuriame filmavosi – deja, pornografinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją