Romantiškam jūsų ir mylimojo vakarui siūlome 8 spalvines idėjas - tam, kad Valentino diena būtų ne tik raudona. Galbūt jums tos raudonos spalvos per daug, o gal ne visos ją mėgstate.

Be to, kitose spalvinėse gamose gali labai netikėtai nustebinti išryškėję akcentai, pavyzdžiui, baltame fone - šokolado fondiu su braškėmis.

BALTA - pakilu, tyra, šventiška. Tarsi balta migla, tarsi baltų gulbių šokis, tarsi baltas popieriaus lapas jūsų naujam meilės istorijos etapui. Baltos lėkštės ir žvakės, baltų tulpių ar lelijų puokštės pagyvina interjerą. Prietemoje gražiai žaidžia daiktų formos ir šešėliai. 

VIOLETINĖ - paslaptinga, santūri, viltinga. Ši spalva kuria prabangos, staigmenos įspūdį. Jei norite sukurti romantišką, jaukią atmosferą, rinkitės violetinės spalvos dekoro elementus.

MARGUMA - jaunatviška, žaisminga, vėjavaikiška. Tokiai nuotaikai sukurti itin tiks Provanso stilius - nuosaikus, tačiau kiek saldus, romantiškas.

ROŽINĖ - gaivu, moteriška, švelnu. Tinkamai pasirinkusios atspalvį, galite sukurti meilumu, šiluma ir rūpestingumu alsuojančią atmosferą. Nepagausinkite šios spalvos - juk nenorite, kad mylimasis atsidurtų Barbės namelyje.

ŽALIA - šviežia, energija, ramybė. Jūsų meilės ryšys dar šviežias kaip žalias obuolys, kuris turi sunokti? Surenkite žalią šventę - su žaliomis alyvuogėmis, žaliais kiviais, žaliomis pistacijomis. Gal netgi ta proga tiks vynas - be jokio alkoholio.

NATŪRALU - ekologiška, švaru, estetiška. Iš natūralių elementų sukurtas stalo dekoras atrodys originaliai. Ši koncepcija patiks toms poroms, kurios nekenčia kičo (tikro kičo, o ne meno rūšies) ir blizgučių, pigių papuošimų. Minimalizmas išorėje, maksimalizmas - širdyje.

JUODA - paslaptinga, stipru, gilu. Nebijokite šios spalvos - juodais akcentais pastelinių spalvų interjere sukursite prabangos įspūdį. Juodos taurės, žvakidės, juodo aksomo pagalvėlės. Tik įsivaizduokite, kaip atrodys skaisčiai raudonų rožių ar tulpių puokštė.

RAUDONA - aistra, veržlumas, energija. Viskas aplink dega pažadu, vilioja ir nuteikia tik vienam - atsiduoti. Raudonos gėlės, kristalai, raudonos servetėlės ir raudonas patalų šilkas. Įkvėpimas ryžtingiems veiksmams. Patariame per daug neįsiplieksti, nes galite pasakyti ir neapgalvotų žodžių.