Tame pačiame stende bus demonstruojamas ir naujasis „Renault T” serijos vilkikas. Tai bene labiausiai vairuotojams patinkantis vilkikas, mat jis turi pačią didžiausią kabiną su lygiomis grindimis.

Parodoje dalyvaus ir kitas Švedijos sunkvežimių gamintojas „Scania”. Šio gamintojo atstovybė Lietuvoje demonstruos vilkiką „Scania Chrome Edition” bei 49 vietų turistinį autobusą.

„Iveco“ atstovai Lietuvoje, įmonė „Transmitto“, savo stende pristatys keturias ypatingas darbines transporto priemones. Tiksliau – keturis čempionus: 2013 metais geriausio vilkiko titulą iškovojusį „Iveco Stralis“, 2015 metų komerciniu automobiliu išrinktą „Iveco Daily“, 2016 metų furgonu išrinktą „Iveco Eurocargo“ ir 2016 metų autobusą – „Iveco Magelys“.

Bendrovė „Silberauto“, vienintelė Lietuvoje atstovaujanti „Mercedes-Benz“ ir FUSO prekių ženklus, parodoje pristatys furgoną „Mercedes-Benz Sprinter“, taip pat - patikimą, saugų ir ekonomišką „Mercedes-Benz Vito“ bei miesto logistikai skirtą vienatūrį „Mercedes-Benz Citan“, o didžiausiems tolimojo transporto poreikiams bus pristatomi balniniai vilkikai „Mercedes-Benz Actros 1845 LS E6 BigSpace“ ir „Mercedes-Benz Actros 1845 LS Solostar Concept“ bei „Fuso Canter 7C15“.

Parodoje daug dėmesio bus skiriama ne tik naujausiems vilkikų modeliams, bet ir jų priežiūrai, komponentams, detalėms. Štai „Amber Cargo“ pristatys populiariausius ir naujausius „Viesa“ autonominių vėsintuvų iš Argentinos modelius sunkiajam transportui. „Niso Teknik“ pademonstruos sunkiojo transporto ratų priežiūros įrangą – nuo ratų veržlių iki apsaugų nuo praslydimo. „Protekta“ pristatys naujausius sunkvežimių bei statybų mašinų padangų modelius. Na, o „Suer Baltic“, kaip sako įmonės atstovai, vienoje vietoje turės viską, kas reikalinga puspriekabėms virš ratų.

„Transbaltica 2016" lankytojai turės unikalią progą apžiūrėti ir Lietuvoje gamintą ar modernizuotą geležinkelio techniką. Geležinkelių paslaugų įmonių asociacija „Gelpa“ šiemet parodoje dalyvauja kartu su septyniomis įmonėmis - narėmis: AB „Lietuvos geležinkeliai", UAB „Vitras-S", AB „Kauno tiltai", UAB „Mitnija", UAB „Swetrak", EUROVIA CS a.s. fil. Lietuvoje", UAB „Vilniaus lokomotyvų remonto depas".

UAB „Vilniaus lokomotyvų remonto depas" - perspektyvi ir sėkmingai dirbanti bendrovė, vienintelė tokio profilio įmonė Lietuvoje ir viena moderniausių įmonių Baltijos šalyse, teikianti sudėtingas lokomotyvų, kelio mašinų gamybos ir riedmenų remonto bei modernizavimo paslaugas. Parodos „Transbaltica 2016" metu norintys apžiūrėti UAB „Vilniaus lokomotyvų remonto depas" gamintą ar modernizuotą geležinkelio techniką, turės tokią galimybę - technika bus išrikiuota įmonės teritorijoje, į kurią iš „Litexpo“ periodiškai važiuos įmonės organizuotas transportas.

Savo satelitines įmones pristatys ir LINEKA - Lietuvos nacionalinė ekspeditorių ir logistų asociacija, tarptautinės ekspeditorių asociacijų federacijos FIATA narė. Asociacija vienija net 65 įmones ir organizacijas, užsiimančias krovinių ekspedijavimo, logistikos, bei kitomis su šiuo verslu susijusiomis paslaugomis. Jos pristatys pažangias transporto sistemas, orientuotas į vartotojų poreikius, veikiančias „žaliųjų koridorių principais“.

Kartu su TRANSBALTICA vyks kita transportui skirta paroda MECHANIKA. Parodos dalyviai parodoje demonstruos automobilių detales, įrangą, modernius serviso įrengimus ir prietaisus. Transportui skirtas parodas papildys gamybos, inovacijų, inžinerinių sprendimų ir gynybos paroda BALTTECHNIKA. Visos trys parodos Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo” vyks gegužės 18-20 d. Jose savo naujienas demonstruos per 220 įmonių iš 12 šalių: Lietuvos, Austrijos, Baltarusijos, Estijos, Jungtinės Karalystės, Italijos, Latvijos, Lenkijos, Rusijos, Suomijos, Vokietijos, Ukrainos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)