Sveikatos TV tiesioginės konferencijos metu gydytojas ir kineziterapeutė paaiškins reabilitacijos naudą ir svarbą, pamokys, ką gali pakeisti paprasčiausia mankšta, masažas ar vanduo.

Tinkamai parinkta reabilitacija – labai svarbus etapas gydant daugelį ligų bei atsigaunant po jų.

Reabilitacijos galimybės šiandien itin didelės - hidroterapija, masažai, kineziterapija, manualinė terapija, įvairios fizioterapijos procedūros (limfodrenažai, inhaliacijos ir kt.). Kompleksinis priemonių taikymas gali ženkliai pagerinti sveikatą ir gyvenimo kokybę kone visų ligų atvejais ar tiesiog sustiprinti sveikatą nusilpus imunitetui.

Tiksliai fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojo parinktos priemonės padeda atkurti organizmo funkcijas ir yra kompleksinė gydymo dalis daugelio vidaus, judamojo aparato, nervų, chirurginių ligų, traumų, operacijų (sąnarių, kraujagyslių, kaulų lūžimų, kt.), persirgto insulto, infarkto, įvairios kilmės nugaros skausmų, netaisyklingos laikysenos padarinių, taikomos lėtinėmis ligomis sergančių pacientų būklei gerinti, paūmėjimams išvengti, taip pat ligų profilaktikai bei sveikatinimui.

Du Medicinos diagnostikos ir gydymo centro, įsikūrusio V. Grybo g. Vilniuje, specialistai pasiryžę atsakyti į jūsų klausimus. Fizinės medicinos ir reabilitacijos, manualinės terapijos gyd., neurologas Laimutis Juozas Kacienas ir kineziterapeutė Justina Mačiūtė - jūsų paslaugoms vasario 21 d. 9 val.

Klausimus užduokite žemiau esančioje formoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)