Gabrielius, kaip ir daugelis lietuvių, visus būtiniausius reikalus VMI ir banke vis dar tvarko senuoju metodu – pėdina į įstaigas ir sąžiningai laukia eilėse.

Tuo tarpu Marius – vieno vilniečių mėgstamo restorano virtuvės šefas. Jis taupo savo laiką ir tuos pačius klausimus sprendžia naudodamasis interneto pagalba tiesiog darbo vietoje. Mariui po darbo nebereikia sukti galvos ir strimgalviais lėkti į įvairias institucijas, todėl jis jį gali išnaudoti kur kas prasmingiau – vakarodamas su draugais, romantiškais leisdamas laiką su antrąja puse ar tiesiog išmėgindamas įvairias vasaros pramogas.

Į kurį esate panašus jūs?

Bet kokiu atveju, naujas DELFI projektas „Supr@sti internetą“ bus naudingas tiek tiems, kurie vis dar vengia naudotis elektroninėmis paslaugomis dėl žinių trūkumo, tiek tiems, kurie mano, kad interneto platybėse nardo kaip žuvys vandenyje.

Nuo šiol DELFI rubrikoje rasite visą naudingą informaciją apie elektronines paslaugas, apie kurias iki šiol nė nebuvote girdėję, naudingus patarimus, kaip susidoroti su nesklandumais kilusiais bandant susidraugauti su internetinėmis paslaugomis, įvairius mokomuosius ir analitinius straipsnius.

Be abejo, reaguosime ir į karščiausias aktualijas – mokesčių deklaracijų bumą, vairuotojų pažymėjimų išdavimą ir atnaujinimą, automobilių registravimą, įvairių pažymų išsiėmimą, turto deklaracijas, gyvenamosios vietos deklaracijas ir kt.

Sekite naujienas kartu su DELFI! Visas jas galite rasti čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)