Klausimynas sudarytas remiantis visame pasaulyje žinomu psichologiniu MBTI testu, naudojamu darbo atrankose nustatyti, ar būsimasis darbuotojas turi visas reikalingas savybes. Atsakius į jį parenkamas vienas iš 16 asmenybės tipų, įvardijamos būdingiausios savybės bei pateikiami kiti pasaulyje garsūs šio tipo atstovai.

Karjeros testas ne tik atskleis įdomių detalių apie tave ir tavo charakterio savybes, bet ir padės lengviau apsispręsti renkantis svajonių studijas!

ISM karjeros testas

Kiekvienas asmenybės tipas yra užkoduotas tam tikromis raidžių kombinacijomis.

Pirmasis asmenybės tipas - užkoduotas raidėmis ENFJ. Šio tipo atstovai praminti „Įtaigiausiais oratoriais“. Jie gimę būti lyderiais – patikimi, charizmatiški ir tikri idealistai. „Tvarkos puoselėtojo“ tipas, sufleruoja, jog jo atstovai organizuoti, stabilūs bei gali pasigirti geležine valia. Šios savybės būdingos ne tik buvusiam JAV prezidentui G. W. Bush, bet ir galybei įtakingų pasaulio verslininkų, kurių vienas – John D. Rockefeller yra tituluojamas turtingiausiu kada nors JAV gyvenusiu žmogumi. „Energijos užtaisų" atstovai - smalsūs, entuziastingi ir nebijantys rizikuoti. Be šių trijų tipų yra dar dvylika, po kuriais slepiasi detalūs asmenybės aprašymai su atitinkamai priskiriamais žymių žmonių paveikslais.

ISM karjeros testas

Užpildžius testą ir gavus atsakymą apie priskiriamą asmenybės tipą, vartotojams yra automatiškai pasiūloma tinkamiausia studijų programa ISM universitete.

Tad nedevejok ir leiskis į savęs pažinimo kelionę!

Karjeros testą galire rasti čia.