Nors dažnas galvoja, kad apie tokius paprastus stalo atributus kaip staltiesė ar servetėlė žino viską, kai kurie lietuviai dengdami stalą, anot etiketo specialistų, daro grubias klaidas.

DELFI jau rašė apie tai, kokią staltiesę bei servetėles derėtų rinktis serviruojant stalą bei kokių klaidų šiukštu nedaryti renkantis šiuos atributus, todėl dabar siūlome atlikti testą ir pasitikrinti savo žinias, ką gi žinote apie staltieses bei servetėles ir ar neapsijuoktumėte padengę stalą garbiam svečiui.

Jei į visus klausimus atsakėte teisingai, galite savimi didžiuotis ir nesibaiminti apsikvailinti serviruodami stalą. Jei dar nežinote kai kurių stalo etiketo niuansų, jaudintis taip pat neverta. Visus jums rūpimus klausimus apie staltiesę – rasite čia, o servetėles lengviau pasirinksite perskaitę šį tekstą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)