Šį kartą DELFI žurnalistams savo istoriją sutiko papasakoti Ingrida Žiliūtė. Vos prieš keletą metų mergina patyrė didžiulę avariją, kurioje smarkiai nukentėjo.

„Avarija, kurią man teko išgyventi, įvyko Vilnius-Alytus kelyje žiemą. Atsimenu, kad labai smarkiai snigo. Greitis nebuvo toks didelis – galbūt 70km/val, bet vis tiek nesugebėjau suvaldyti automobilio", - pasakojo I. Žiliūtė.

Anot pašnekovės, kaip ir įprasta skaudžiose avarijose, jos sukėlėjas nenukentėjo. Vairuodama įkalnėje mergina tamsoje pastebėjo net keturis priešais atvažiuojančių automobilių žibintus. Susidūrimas buvo tiesiog neišvengiamas.

„Prieš mane atvažiavo du automobiliai, vienas jų lenkė kitą. Aš tiesiog atsimenu tą momentą, kai aš kylu į kalną ir matau per daug šviesų. Daugiau neatsimenu nieko”, - sakė mergina.

Iš I. Žiliūtės automobilio neliko nieko, mergina buvo praradusi atmintį, jai buvo smarkiai sužalota galva ir pilvo raumenys, o avarijos sukėlėjas atsipirko automobilio įbrėžimais ir kūno nubrozdinimais.

Daugiau žiūrėkite reportaže:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)