„E-ACCIDENT“ automobilių vairuotojams suteikia galimybę greitai ir paprastai užpildyti "EISMO ĮVYKIO DEKLARACIJA" ir perduoti šią informaciją draudimo bendrovėms.

Šiuo metu mobiliąja programėle galima pildyti deklaracijas 33 kalbomis 46 šalyse. Programėlė įvedamą informaciją automatiškai išsaugo PDF formatu ir pagal konkrečios šalies originalią pranešimo formą pritaiko tai šaliai, kurioje įvyko KEĮ. Programėlėje yra galimybė sinchronizuoti dvi kalbas, jeigu eismo įvykio dalyviai yra iš skirtingų šalių.

Pildymo tvarka naudojant mobiliąją programėlę visiškai atitinka mums įprastą popierinės dokumento formos pildymo tvarką.

Programėlė automatiškai nustato ir parodo eismo įvykio vietą, datą ir laiką. Galima pasirinkti transporto priemonės tipą, pažymėti pirminio smūgio vietą ir nurodyti matomus pažeidimus.

Mobilioji programėlė turi patogią funkciją, kuri leidžia tiksliai nurodyti KEĮ schemą ir įkelti būtinas transporto priemonių pažeistų vietų nuotraukas.

Taigi galėsite originalią pranešimo apie KEĮ formą užpildyti savo gimtąja kalba tiek namuose, tiek būdami užsienyje ir ji visiškai atitiks tos šalies standartus.

Užpildę deklaraciją naudodami mobiliąją programėlę, KEĮ dalyviai elektroniniu paštu gauna pateiktą elektroninę formą PDF formatu ir visas įkeltas nuotraukas. Be to, visa informacija išsaugoma mobiliajame įrenginyje ir programėlės internetinėje svetainėje.

Svarbiausia šios mobiliosios programėlės funkcija – „Beck office“. Ji leidžia užpildytą "EISMO ĮVYKIO DEKLARACIJA" ir įkeltas nuotraukas realiu laiku perduoti draudimo bendrovei. Susipažinti su mobiliosios programėlės galimybėmis ir susisiekti su jos kūrėjais dėl išsamesnės informacijos galite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)