Paroda skirta ne tik jau sukūrusiems savo šeimas, tačiau ir keliaujantiems link šio tikslo – parodoje bus galima susipažinti su naujausiomis vyraujančiomis tendencijomis bei iš anksto numatyti rūpimus klausimus ir atitinkamai galimus sprendimus. Parodos šūkis – „nuo vežimėlio kūdikiui iki automobilio visai šeimai“, tad jos tematika apima smulkių įmonių paslaugas bei produktus, ir stambius, didesnio mąsto gaminius, pasiūlymus.

Parodoje matysime įvairius interjero projektus ir paslaugas, dekoravimo priemones bei joms skirtas medžiagas, namų apyvokos prekes. Lankytojai galės konsultuotis su specialistais dėl klausimų įsirenginėjant savo būsto interjerą, pasidomėti vaikų užimtumo paslaugomis, įsigyti namų apyvokos ir buities prekių, Negana to, lankytojų lauks poilsio ir pramogų pasiūlymai.

Parodos ekspozicija įsikurs „Siemens“ arenos erdvioje salėje ir lauko ekspoziciniame plote. Šalia - vilniečių ir miesto svečių pamėgti objektai, patogus susisiekimas tiek privačiu, tiek ir viešuoju transportu, erdvios automobilių aikštelės. Taigi, jeigu norite papasakoti apie savo idėjas, likti pastebėti ir sudalyvauti parodoje – registracijos formą rasite ČIA

Daugiau informacijos tinklalapyje: http://www.supernamai.lt
Parodą organizuoja statybų ir žiniasklaidos kompanija „Super namai“, jau suorganizavusi ne vieną sėkmingą parodą.
Lankytojams įėjimas į parodą NEMOKAMAS !
Parodos partneriai: Vilniaus miesto savivaldybė, www.perkuvaikui.lt;
Informaciniai rėmėjai: LNK grupė, Delfi, Žinių radijas.
Rėmėjai: Palangos miesto savivaldybė, HONDA, Domus Lumina.