Moteriška draugystė yra išties gražus ir nepakartojamas jausmas. Mes tai žinome ir skyrėme Moters dienos „Raffaello“ istorijų konkursą tam, kad atskleistume ryšius, siejančius drauges. Dėka mums atsiųstų istorijų, mes galėjome pajusti nepakartojamą atmosferą ir bendrumą, siejantį konkurso dalyves. Daugiausiai simpatijų surinkusios konkurso istorijų autorės buvo apdovanotos kelione į mados sostinę Milaną, o speciali komisija atrinko tris draugių trijules, kurios dalyvavo profesionalioje fotosesijoje. Tai buvo „Raffaello“ atsakas į dalyvių nuotykių ir patyrimų troškimą.

Bendri troškimai gali sukurti nepakartojamai stiprų ryšį tarp žmonių, nesvarbu kaip juos suvedė likimas. Būtent toks – stiprus ir nepertraukiamas – ryšys sieja mūsų konkurso dalyves Karoliną, Gintarę ir Justę. Jos pasakoja, kaip prasidėjo jų draugystė: „Mūsų istorija prasidėjo universitete, visos studijuojame prancūzų filologiją. Iškart susitikusios pajutome simpatijas ir draugišką ryšį, kuris nenutrūksta jau 4 metus“. Taip, kaip šias drauges sieja bendri tikslai, „Raffaello“ vienija kokoso saldumo mylėtojus. Bendros situacijos, kuriose mes atsirandame, sukuria bendrumo jausmą ir kuria santykius, o stipriausi jie būna tuomet, kada žmones sieja bendros svajonės: Gintarė nori keliauti ir padaryti šį pasaulį geresniu, Karolina norėtų nukeliauti į Maču Pikču, o Justė – užsiimti meno sklaida Lietuvoje ir pasaulyje ir susipažinti su skirtingomis kultūromis.
Šių merginų istorija išties unikali, tad „Raffaello“ apdovanojo jas profesionalia fotosesija ir taip įamžino jų atsidavimą viena kitai bei draugystę. Taip prasidėjo nauja istorija, kurią mums primena nuotraukos.

„Raffaello“ istorijos gali įkvėpti ir Jus. Galite įsitikinti – tikri jausmai nepakartojamai atsispindi nuotraukose. Kviečiame Jus pasigėrėti fotosesijos nuotraukomis iš konkursų skirtų Valentino ir Moters dienai. Galeriją rasite čia:
http://raffaelloistorijos.lt/