Ne tik pastato išskirtinumu, bet ir asortimento dydžiu kitas „MOKI-VEŽI“ parduotuves Kaune lenkianti, naujoji B asortimento lygio parduotuvė įsikūrusi Raudondvario plento 205.
Įdomia architektūra išsiskiriančio pastato statybai buvo išleista apie 4 mln. eurų.
Nepaisant nemažų išlaidų naujam prekybos centrui, nuo atidarymo dienos klientams siūlomos ypatingai mažos kainos.
Negana to, Raudondvario plento parduotuvėje, kaip ir visame „MOKI-VEŽI“ prekybos tinkle, atsižvelgiant į vartotojų poreikius, kasdien mažinamos kainos po keletą prekių grupių.


Statant naująją parduotuvę Kaune prisidėta prie miestelėnų gerbūvio kūrimo: nusausintas ne vienerius metus vandenyje mirkęs laukas, sutvarkyta infrastruktūra, išasfaltuota dalis gatvės, pasodinti medeliai ir krūmai, įrengtas naujas šviesoforas. „MOKI-VEŽI“ džiaugiasi galėdami prisidėti prie gražesnės ir žalesnės aplinkos Kaune puoselėjimo bei geresnės gyvenimo kokybės. Naujoje parduotuvėje buvo sukurta per 50 naujų darbo vietų.

UAB „Makveža“ – penkiolika metų sėkmingai rinkoje veikiantis statybinių, apdailos, šildymo ir sodo medžiagų prekybos tinklas, orientuotas į maksimalų klientų pasitenkinimą patraukliomis prekių kainomis ir plačiu asortimentu. Šiuo metu „MOKI-VEŽI“ parduotuvės veikia 19-oje Lietuvos miestų ir miestelių.