2015 metais švenčiame trijų dešimtmečių sukaktį, per kurią Saeco suformavo vartotojams naujus kavos gėrimo įpročius namuose.
1985 metais Saeco pristatė pilnai automatinį kavos virimo aparatą tad kavos mylėtojai pirmą kartą galėjo mėgautis kokybe, kurią jau mėgo ir ankščiau, t.y. tiesiog savo virtuvėje mėgautis šviežių kavos pupelių skoniu bei baristų stiliumi verdama kava.

Nuo tada Saeco meistriškai sujungė savo aistrą naujovėms, Italijos paveldą ir kavos kultūros raidą. Šie nuostabūs espresso kavos aparatai yra meistriškai kuriami pasitelkiant inžinierinį tikslumą, projektuotojų įžvalgas bei rafinuotą baristų skonį bei profesionalią jų patirtį, siekiant išlaikyti autentišką Italijos kavos patirtį kiekvienuose namuose.













30 metų pasaulinio masto inovacijų

Šiandien ir toliau auga bei evoliucionuoja kavos kultūra, o tai reiškia, kad mes išsikeliame sau dar didesnius reikalavimus kuriant kavos aparatus. Kavos mėgėjai visame pasaulyje išskiria tris jiems svarbiausias kavos savybes*: skonį, aromatą ir šviežumą. Todėl mes norime užtikrinti tai, kas svarbiausia kavos mėgėjams pateikdami jiems aukščiausios kokybės aparatus, kurie papildytų Jų stilingą namų interjerą ir atspindėtų Jų individualų stilių.

Siekiant kuo tiksliau atkurti ir atspindėti profesionalių baristų naudojamus metodus ir procesus Saeco visada buvo ir išlieka ištikima kokybiškam aukščiausios klasės kavos aparatų projektavimui. Taip visiems leidžiama mėgautis mėgstamiausia kava tiesiog savo namuose. Italijoje įsikūrusi bendrovė, nuolat pristatanti inovacijas, sukūrė vienus didžiausių pastarųjų trijų dešimtmečių patobulinimų kavos aparatų pramonėje.

Nuo pat 1985 m. Saeco inžinieriai įsipareigojo ištobulinti kavos patirtį namuose.

Italams kava išties yra gyvenimo būdas, tas nepakeičiamas skonis yra tiesiog dalis to, kas jie patys beesą. Mūsų meilė ir aistra kavai pastūmėjo mus sukurti geriausius kavos aparatus, kurie leidžia kavos mėgėjams visame pasaulyje mėgautis tuo, kas iš tiesų Jiems yra svarbiausia –tikrai kokybiška kava, bet kada kai tik jos norisi ir tuo būdu kuris Jiems labiausiai patinka.

* Remiantis 2014 m. spalio mėn. šešiose rinkose (JAV, Vokietijoje, Prancūzijoje, Švedijoje, Lenkijoje ir Olandijoje) atlikto Philips skonio tyrimo duomenimis. Nacionaliniu lygiu apklausoje dalyvavo ne mažiau nei 800 vartotojų.

Apie Saeco

Saeco yra pirmaujanti kūrėja ir gamintoja, gaminanti kavos aparatus buitiniam ir profesionaliam naudojimui. Bendrovė turinti savo buveinę GAGGIO Montano, Italijoje, įkurta 1981 metais. 2009 metų liepos mėnesį, bendrovę įsigijo Royal Philips ir taip Saeco tapo Philips grupės narys. Taip pat, kaip ir dalį SAECO įmonių grupės, Royal Philips įgijo bendrovę Gaggia ir Gaggia prekės ženklą.

Apie Royal Philips:

„Royal Philips“ (NYSE: PHG, AEX: PHIA) yra diversifikuota sveikatos priežiūros, bei vartotojų buities ir gyvenimo būdo bendrovė, siekianti pagerinti žmonių gyvenimą sveikatos priežiūros, vartotojų ir jų gyvenimo būdo, bei apšvietimo srityse kurdama reikšmingas inovacijas. Philips buveinė yra Nyderlanduose. 2014 m. ši kompanija paskelbė apie 21,4 milijardų eurų pardavimus, o kompanijos pardavimų ir paslaugų srityse daugiau nei 100 šalių dirba apie 108000 darbuotojų. Bendrovė yra kardiologijos, ūminių ligų priežiūros, sveikatos priežiūros namuose, efektyvaus energijos vartojimo, apšvietimo sprendimų ir naujų apšvietimo sistemų, bei taip pat vyrų skutimosi prekių ir burnos sveikatos priežiūros sričių lyderė. Visas naujienas apie „Philips“ galite rasti čia: www.philips.lt.