Jei moteris serga endometrioze, kuri dažnai trukdo pastoti, natūropatinės jos gydymo priemonės yra akupunktūra arba šalavijo šaknis, sumažinanti endometriozės padarinius ir palengvinanti skausmingus šios ligos simptomus.

Natūropatijos užduotis - išsiaiškinti, kodėl pora negali susilaukti vaikų. Vaisingumo problemas siekiama sumažinti atstačius natūralias organizmo funkcijas.

Kinų medicinoje naudojamos vaistažolės, padedančios pagerinti inkstų veiklą, nes šis organas yra susijęs su reprodukcinėmis funkcijomis. Kiti augalai, pavyzdžiui, Dong Quai, stimuliuoja cirkuliaciją dubens srityje.

Kinijoje akupunktūra nevaisingumas gydomas jau daug amžių. Specialistas ištiria penkis svarbius organus - kepenis, blužnį, širdį, plaučius ir inkstus, o tada akupunktūra atblokuoja užsikimšusią energiją, kad šios sistemos galėtų efektyviau veikti. Dainininkei Mariah Carey, kuri patyrė persileidimą, akupunktūra padėjo vėl pastoti. Ji sakė, kad šis gydymo būdas jai padėjo atsipalaiduoti ir atsikratyti baimių, kad yra per sena pastoti (jai buvo virš 40 metų).

Natūropatai daug dėmesio skiria hipofizės liaukai. Jei ji neišskiria pakankamai hormonų, kurių reikia, kad subręstų kiaušinėlis, moteris nepastos. Dažnai taip atsitinka, kai moteris ilgą laiką vartoja kontraceptines tabletes.

Natūropatas gali išrašyti augalinių preparatų. Kai hormonų lygiai vėl tampa normalūs, daugeliui moterų nebekyla problemų pastoti. Dar vienas hormonų sutrikimas, kuris gali sukelti vaisingumo problemų, yra sutrikusi skydliaukės veikla. Paprastas kraujo testas gali parodyti, ar dėl vaisingumo problemų gali būti kalti moteriškų hormonų lygiai. Pagydyti šį sutrikimą ir padidinti vaisingumą padės mityba ir papildai.

Natūropatijoje vaisingumas gerinamas vaistažolėmis, papildais, mityba ir akupunktūra. Daugelis pacientų džiaugiasi teigiamais rezultatais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)