Skaitytojai savo natūraliais kovos prieš virusus būdais dalinosi komentaruose, o mėgstantys fotografiją siuntė savo meniškai nufotografuotas gydančias gamtos dovanas. Konkursų nugalėtojams teko mieli ir šildantys prizai, atgaivinantys ne tik kūną, bet ir sielą.

Gruodžio mėnesį skaitytojus kviečiame atkreipti dėmesį į savo mitybą. Juk sakoma, kad „Esi tai, ką valgai“, taigi niekada ne vėlu susimąstyti ir pradėti gyventi sveikiau.

Didžioji gruodžio dalis – Advento laikotarpis, kurio metu turėtume pamėginti išvalyti savo kūną ir sielą, o Kalėdas pasitikti atsinaujinę. Tad tai puiki proga ne rytoj, o šiandien pakeisti savo gyvenseną sveikesne.

Šį mėnesį skaitytojų laukia ir naujas konkursas – „Mano sveikuoliškas receptas“. Tikimės, kad pasidalinsite savo patirtimi ir mėgstamais receptais, o nugalėtojo laukia puikus prizas – visos dienos maudynės Druskininkų vandens parke su draugu.

Būkime sveiki!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją