Mano klasiokė draugavo su jo draugu. Pirmasis susitikimas buvo toks nedrąsus... Buvo tik keletas nekaltų prisilietimų, keletas aistra spinduliuojančių žvilgsnių ir vienintelė nuoširdumą reiškianti šypsena. Per pirmąjį pasimatymą ėjome žaisti boulingo, gal dėl to nieko daugiau būti negalėjo... Atsisveikinimas buvo labai greitas ir skubotas, bet apkabinimas ištirpdė mano širdį.

Žinutės vis laukiau ir laukiau, bet jos nebuvo. Kai pati tau parašiau pasakei jog buvai užsiėmęs, kad negalėjai... O taip visi sako po pirmojo susitikimo? Aš nežinau... Bet toks klausimas ilgai manęs nekankino, nes vėl laukiau kada jį pamatysiu, kada apkabinsiu, kada nusišypsos, nes tai kas vyko pirmąjį kartą reiškė kažką reikšmingo ir ypatingo . Juk buvo dar tik pati pradžia visko, ką patyrėm.Juk tos akimirkos tik trupinukai, ką patyrėme lyg šiol.

Kiekvienas susitikimas, kiekvienas apkabinimas, kiekvienas gražus žodelis traukė mane link jo... Kiekvieną kartą vis stipriau jam jaučiau jausmus, apie kuriuos aprašytą šitiek knygų. Aš pati tai jaučiau, pati pradėjau kvėpuoti juo, kiekviena jo dalelė skverbėsi į mano kraują. Kai būnant balkone jis pasakė, kad mane myli, slapta mano raustantys skruostai atspindėjo širdies šviesą. Kaip tik tuo metu mano širdis daužėsi kaip pašėlusi, mintys išsibarstė ir nenorėjo grįžti atgal...
Man pradėjo trūkti oro, netekau žado ir tiesiog stovėjau ir žiūrėjau...

Ta akimirka buvo pati nuostabiausia mano gyvenime, kai širdis pakuždėjo, kad jis tas su kuriuo noriu praleisti visą laiką... Dar ir dabar draugystė yra nuostabi. Visas laikas skiriamas jam... Visas dėmesys jam... Ir svarbiausia visa mano širdis, visa siela, visas protas jam... Širdis nesuklydo... Reikia kuo dažniau ja pasitikėti, nes ji nemeluoja. Juk gyvename tik kartą...

Deimantė

Parašykite mums, kaip širdis Jums padėjo pasirinkti – mylimąjį, darbą ar priimti kitą sprendimą, o gražiausią istoriją apdovanos penkerių metų gimtadienį švenčiantis Ajurvedos centras „Shanti“.

Savo istorijas, parašytas taisyklinga lietuvių kalba (su ą, ę, į, ų ir kt.), iki spalio 27 d. siųskite elektroniniu paštu gyvenimas@delfi.lt, o kitą dieną paskelbsime 3 nugalėtojus - gražiausių istorijų autorius.

Visi DELFI projekto "PAŽINK SAVE: rūpinamės širdimi" straipsniai čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją