Nors mano istorija nėra kažkuo labai ypatinga, tačiau man asmeniškai tai
pats nuostabiausias įvykių išsirutuliojimas, kokio tik galima tikėtis. O
pradėti pasakoti galiu dar nuo mokyklos laikų, kai svajojau tapti
psichologe, deja, viskas susiklostė taip, jog neįstojau ten, kur tikėjausi.

Kitos studijos mane trikdė ir man nepatiko. Dar bestudijuodama pirmame
kurse pradėjau dirbti, ir darbas mane įtraukė labiau nei studijos, dėl to
pastarąsias nutraukiau. Geriausia draugė tuo tarpu išvyko į Londoną bei
įkalbinėjo mane prie jos prisijungti. Labai norėjau ten studijuoti
psichologiją, tačiau tąkart abejonės mane nugalėjo, suvokiau, jog manęs
ten niekas nelaukė (išskyrus draugę), o čia turėjau darbą, butą, o kad
nelikčiau be mokslų, įstojau į neakivaizdines ekonomikos studijas (kai
dabar apie tai galvoju, niekaip nesuprantu kodėl pasirinkau būtent
ekonomiką, juk kadaise dievagojausi, jog ko jau ko, bet Ekonomikos
nestudijuosiu niekada). Ir tikriausiai čia didžiausią darbą padarė mano
širdis, nuojauta, o gal pats likimas nusprendė sutvarkyti betvarkę, į kurią įsivėliau, nežinodama ko iš tikrųjų noriu užsiimti.

Naujosiose studijose susipažinau su mergina, su kuria iškart susidraugavome. Kadangi gyvenau viena, o ji nuomojosi kambarį, nusprendžiau ją pakviesti gyventi drauge ir net neįtariau, kokių naujų vėjų šis mano sprendimas įneš į mano gyvenimą.

Naujoji kambariokė man dažnai pasakojo apie savo draugus bei žinau, jog
jiems pasakojo apie mane, deja, bent kelis mėnesius nei vieno iš jų neteko pamatyti, kol vieną dieną ji nepasiūlė įvykdyti seną mūsų abiejų norą - nuvykti į žirgyną pajodinėti. Nuvežti mus turėjo vienas iš jos draugų.

Puikiai atsimenu, kai jau ruošiantis eiti link mašinos, kur jis mūsų laukė, mano draugė dar pasakė, jog tas vaikinas ne mano skonio, tačiau pamačiusi jį aš pagalvojau, jog jis kaip tik mano skonio :).

Vėliau po lemtingo susipažinimo ir meilės iš pirmo žvilgsnio mes dažnai pasijuokdavome iš tokio jos pasakymo. O aš dažnai susimąstydavau, jog jeigu būčiau įstojusi į psichologiją, arba vėliau išvažiavusi į užsienį, arba nestojusi į Ekonomiką, o dar geriau nebūčiau vėlavusi į paskaitą, į kurią mes abi su kambarioke vėlavome ir dėl to susitikę susibendravome (vis dėlto šansas iš milijono).

Kaip kiekviena menkiausia smulkmena nulėmė tai, jog aš dabar esu susižadėjusi su nuostabiausiu žmogumi pasaulyje, be kurio neįsivaizduoju savo ateities ir gyvenimo. Kuris yra ne tik mano mylimasis, meilužis, bet ir geriausias draugas, suprantantis mane iš žvilgsnio.

Nieko geresnio negalėčiau prašyti iš gyvenimo, tad tik dėkoju savo širdies balsui, nulėmusiam visus mano iki šiol padarytus pasirinkimus, kurie atvedė prie žmogaus, įvedusio tvarkos į mano gyvenimo sąmyšį ir dėl kurio kiekviena diena šviesesnė, ir dėl kurio aš netgi pabaigsiu visus mokslus, kuriuos esu pradėjusi bei įgyvendinsiu seną svajonę dėl psichologijos.

Taip, mano širdies balsas man surado gyvenimo meilę ir džiaugsmą.

Ginny

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Parašykite mums, kaip širdis Jums padėjo pasirinkti – mylimąjį, darbą ar priimti kitą sprendimą, o gražiausią istoriją apdovanos penkerių metų gimtadienį švenčiantis Ajurvedos centras „Shanti“.

Savo istorijas, parašytas taisyklinga lietuvių kalba (su ą, ę, į, ų ir kt.), iki spalio 27 d. siųskite elektroniniu paštu gyvenimas@delfi.lt, o kitą dieną paskelbsime 3 nugalėtojus - gražiausių istorijų autorius.

Visi DELFI projekto "PAŽINK SAVE: rūpinamės širdimi" straipsniai čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją