„Aš dažniausiai renovuoju nešiuolaikiškus namus tiems, kurie turi pinigų, bet neturi laiko rūpintis architektūriniais sprendimais ir namų dizainu“, –portalui uk.businessinsider.com sakė M. Allibe.

Moters įkurta įmonė projektuoja interjero dizainą namuose visame pasaulyje, interjero sukūrimo kainos svyruoja nuo 10 milijonų (maždaug 13 mln. eurų) iki 300 milijonų svarų (380 mln. eurų). Šiuo metu kompanija vykdo septynis projektus – 6 Londone ir vieną Ispanijoje.

Verslininkė yra subūrusi kelias – dizainerių, architektų, projektų vadybininkų, finansininkų ir baigiamųjų darbų – komandas, kurios už ją nudirba kone visą darbą. Paskutinioji, baigiamųjų darbų komanda, padeda klientams įsikelti į naujus ar suremontuotus namus, kai projektas jau būna baigtas. Klientai šiai verslininkei yra pasirengę pakloti milijonus, kad ji sukurtų interjerą jų namuose. Kai kurie užsakovai netgi duoda neribotą biudžetą, rašo„Business Insider“.

Mathilde Allibe - Interior Designer to some of the world's richest people https://t.co/MUDxrY5UfY pic.twitter.com/PqoElBcL7e— Decorex (@Decorex_Intl) April 8, 2016

„Aš mėgstu dirbti su gerą skonį turinčiais, išsilavinusiais ir inteligentiškais žmonėmis. Tai nepamatuojama pinigais. Aš nemėgstu kalbėti apie pinigus, todėl derybas šiuo klausimu perleidžiu savo komandai“, – savo klientams aiškina interjero dizaino kompanijos įkūrėja.

„Kai kurie žmonės nori, kad viskas jų namuose būtų susieta su jų iPhone“ telefonu – nuo šviesos jungiklių iki nuolatinio filmavimo visko, kas vyksta namuose tam, kad turėtų pilnai apsaugotus, kontroliuojamus kambarius“, – pasakoja verslininkė.

You Are From The Seventies...And I Love It...

A photo posted by Secretcape (@secretcape) on Aug 11, 2013 at 6:05am PDT

Jos klientų sąraše yra šeima, kuriai priklauso „Joseph“ drabužių linija, žinomiausi viso pasaulio verslininkai, žymus prancūzų farmacininkas ir net karališkosios šeimos nariai.

„Aš dirbu Artimųjų rytų karalienei ir princesei. Ir kai aš sakau karalienei ir princesei, jas ir turiu galvoje, o ne žemesnius asmenis“, – tikina M. Allibe.

Pasak M. Allibe, dažniausi jos klientai yra į Londoną atvykę užsieniečiai, kurie perka didelius gražius namus ar namus, kurie yra paversti butais, ir nori juos vėl paversti viena prabangia nuosavybe.

Boffi Just Beautiful 🏤

A photo posted by Secretcape (@secretcape) on Aug 29, 2013 at 11:18pm PDT

Tačiau žmonės, teigia verslininkė, kurie įsigyja tokius prabangius namus kartais Londone praleidžia vos dvi dienas ir vėliau į juos nė neįkelia kojos keletą mėnesių. Visi šie klientai, pasakoja M. Allibe, nori grįžti į švarius, prabangiais baldais apstatytus ir patogiai įrengtus namus, kuriuose sumontuotos pažangiausios technologijos. Natūralu, kad tokie klientai interjerą kuriančios kompanijos atstovams pateikia daug išskirtinų ir net intymių pageidavimų, rašoma portale.

„Vienas vyras miegamajame norėjo turėti džiakuzi su veidrodžiais“, – teigia verslininkė. Kitas klientas, atvirauja ji, paprašė sukurti erotišką ir vulgarų „porno“ interjerą su juodomis sienoms. M. Allibe klientai, teigia ji, nori visų patogumų, dėl kurių žmonės eina iš proto ir padarytų viską, kad tik galėtų juos turėti per atostogas, o ką jau kalbėti apie namus.

Pavyzdžiui, vienas šios kompanijos įrengtas objektas Chesham Place (prabangus kvartalas Londone) yra neįtikėtinas. Jo rūsyje yra milžiniškas kino teatras, atskiras kambarys pokeriui su dideliu pokerio stalu, nuosavas sporto klubas, sauna, taip pat baleto ir net masažo kambariai. Šiame name yra tiek vonios kambarių, kad net galima pasiklysti. Būtent taip ir nutiko objektą apžiūrėjusiam žurnalistui, rašo „Business Insider“.

Bet koks pats keisčiausias klientų įnoris? „Baigimo terminas. Kai kurie klientai nori, kad viskas idealiai įrengta būtų per metus, bet tai nėra įmanoma. Pavyzdžiui, šis Bond gatvėje esantis objektas (kitas projektas, kurį šiuo metu įgyvendina verslininkė ir jos komanda) yra suskirstytas į 5 ar 6 butus. Įsivaizduokite, kiek laiko prireikia nuomininkams iškraustyti, parengti architektūrinius ir interjero brėžinius bei gauti leidimus visam tam įgyvendinti. Tokiem objektas pilnai įrengti reikia 2-3 metų“, – atsako verslininkė.

A day starting on a great site...#newproject #mayfair #deluxearchitecturedesign #workworkwork #busyteam

A photo posted by Secretcape (@secretcape) on Feb 25, 2016 at 6:38am PST

Verslininkė tikina, kad jei klientas nusprendžia savo namus parduoti per šešis mėnesius nuo tada, kai kompanija juos pilnai įrengia, tai padaryti labai lengva ir galima gauti 30 proc. pelną nuo turto vertės. Tačiau klientai M. Allibe samdo ne tam, įsitikinusi ji. Jie suinvestuoja tiek laiko ir pinigų, sako M. Allibe, nes nori paversti savo namą namais, kuriuose galėtų gyventi. Būtent dėl to, teigia dizainerė, jai pavyko įkurti tokį verslą ir užimti lyderiaujančias pozicijas rinkoje.

„Aš myliu savo darbą ir jaučiu aistrą tam, ką darau. Man patinka atiduoti visą save. Žmonės pamato architektūrą ir interjerą ir mano, kad tai ką padariau yra pribloškiama, tačiau tai ne visai tiesa. Jeigu aš neturėčiau savo komandos, aš būčiau niekas“, – teigia verslininkė.

A real dream

A photo posted by Secretcape (@secretcape) on Oct 9, 2013 at 1:47pm PDT

By a rainy day, a cosy interior is always a must! ☔☁⛅☀

A photo posted by Secretcape (@secretcape) on Sep 15, 2013 at 8:34am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)