Pirmą kartą Lietuvoje geriausią interjero dizainą renka ne patys dizaineriai, o gyventojai. Du lyderiai – pagrindinis naujienų portalas DELFI ir nekilnojamo turto bendrovė „Hanner“ apjungė jėgas šiam tikslui pasiekti.

Nuo sausio 21 d. iki vasario 11 d. DELFI skaitytojai turėjo galimybę balsuoti už labiausiai patikusį vieną iš 12 dizainerių sukurtą namų interjero projektą. Šeši daugiausiai balsų surinkę dizainerių projektai pateko į antrąjį turą, kuriame už fiksuotą biuždetą jie imsis įgyvendinti savo idėjų specialiai tam suteiktuose butuose.

Po pirmojo balsavimo daugiausiai balsų surinko Kristinos Grybaitės sukurtas namų interjeras (1300 balsų). Antroje vietoje – Rasos Merkytės ir Jovitos Jankauskienės darbas (629). Trečioje vietoje – Karolio Kasikausko namų dizaino projektas (586). Nedaug nuo jo atsiliko – Aušra Tauginienė (581) ir Monika Noreikienė (559). Taip pat į finalą pateko ir Indros Marcinkevičienės kurtas namų interjeras (483).

Nuo vasario 22 d. startuoja antrasis etapas – dizaineriams išdalinti butų įrengimo, planų pateikimo ir medžiagų bei įrangos užsakymo grafikai, taigi – prasideda realus darbas ir veiksmas.

DELFI žengs koja kojon su dizaineriais ir stebės, kaip jiems sekasi įgyvendinti sumanymus, domėsis konkrečiais dizainerių sprendimais įrenginėjant būstus, publikuos praktinius dizainerių patarimus, kaip pasirinkti spalvas, medžiagas, baldus, apšvietimą ir kitus svarbius būsto įrengimo elementus. Stebėsime, su kokiomis problemomis susiduriama, įrenginėjant būstą ir aiškinsimės, kaip tas problemas rekomenduoja spręsti savo srities profesionalai, taip pat – domėsimės kainomis, kurios yra ne mažiau svarbus dalykas, siekiant tinkamai suplanuoti būsto įrengimą. Viso projekto metu skaitytojai galės gyvai stebėti plikų būstų sienų virsmą ir jaukius ir stilingus namus.

Projektams įgyvendinti dizaineriai turės 9 savaites – balandžio 25 dieną visi būstai turės būti įrengti ir paruošti skaitytojų verdiktui – finaliniam balsavimui DELFI portale. Po to bus atidaryta butų ekspozicija, kurią galės aplankyti kiekvienas norintis pamatyti šiuos šešis dizainerių sukurtus namų interjerus realybėje ir pasisemti idėjų.

Primename, kad pirmą kartą Lietuvoje geriausią interjero dizainą renka ne patys dizaineriai, o gyventojai. Du lyderiai – pagrindinis naujienų portalas DELFI ir nekilnojamo turto bendrovė „Hanner“ apjungė jėgas šiam tikslui pasiekti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)