Vos prieš dvi savaites ji lankėsi pas gydytoją kontraceptinių piliulių, ir gydytojo teigimu, jos svoris ir kraujospūdis buvo normalus.

Dar labiau nustebęs buvo 21 metų Gavinas Jonesas, kuris nepastebėjo, kad jo mergina, su kuria jis draugavo dvejus metus, ir kuri vartojo piliules, būtų priaugusi svorio ar pakeitusi maitinimosi įpročius.

Jųdviejų kūdikiui Dylanui-Jamesui dabar trys mėnesiai ir jis gyvena su Lauren jos tėvų namuose Didžiosios Britanijos Shotton mieste. Jie reguliariai lanko Gaviną jo tėvų namuose Flintshire, Šiaurės Velse.

Diena, kuri amžiams pakeitė gyvenimą

Dvidešimtmetė Lauren prisimena dieną, kuri amžiams pakeitė jų gyvenimą. Tuomet ji buvo Gavino namuose, nuėjo į tualetą ir suprato, kad kažkas ne taip – būtent tada nubėgo vandenys.

„Sėdėjau tualete Gavino namuose ir pajutau, kad kažkas iškrito. Pakviečiau Gavino mamą ir ji pasakė, kad mato vaiko galvutę. Nesupratau, kas vyksta, - dailymail.co.uk pasakojo mergina. - Tomis akimirkomis maniau, kad mirštu. Medikams atvykus, po penkių minučių pagimdžiau ant vonios grindų.“

Jokių kūno pokyčių

Lauren, kuri mokėsi Upton mokykloje, Chester mieste, teigia nepastebėjusi jokių kūno pokyčių nėštumo metu.

„Dvi savaites prieš gimdymą apsilankiau pas gydytoją patikrinimui ir piliulėms, - pasakojo. - Jie mane pasvėrė, pamatavo kraujospūdį ir patikino, kad viskas normalu. Nepriaugau svorio, nenorėjau jokio neįprasto maisto. Neprisimenu, kas dėjosi mano galvoje, kai gimdžiau, bet Gavinas atrodė taip, lyg jis nesuvoktų, kas po galais vyksta. Tik po dviejų savaičių pagaliau galėjome apsiprasti su naujiena.“

Pora, kuri šiuo metu ieško namo, sako, kad jiems puikiai pavyksta prisitaikyti prie naujų aplinkybių.

„Dylanas yra tikrai laimingas vaikis, - sako Lauren. - Jis visą laiką šypsosi ir nesukelia jokių rūpesčių. Esu tikrai nustebusi, kaip puikiai tvarkomės, nepaisant to, kad viskas buvo taip netikėta.“

Gavinas, buvęs St Richard Gwyn mokyklos mokinys, dirba fitneso instruktoriumi, o Lauren Deeside koledže mokėsi kosmetologijos.

„Dirbau iki pat gimdymo, - pridūrė ji. - Mano paskutinė pamaina buvo šeštadienį, Dylanas gimė antradienį. Tikiuosi, po šešių mėnesių turėsime namą ir galėsiu ieškotis naujo darbo.“

Šiuo metu pora, kuri susipažino naktiniame klube, laukia Dylano-Jameso krikštynų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)