Spalį klaipėdietės ir jų antrosios pusės turės galimybę išklausyti šešias vertingas paskaitas. Jų ciklas startuos kitą savaitę, spalio 14 d. Pirmoji paskaita bus skirta aptarti kūdikio priežiūrą pirmaisiais mėnesiais, o spalio 15 d. specialistai išsamiai pasakos, kaip pasiruošti gimdymui.

Spalio 21 d. būsimos mamos galės pasiklausyti paskaitos apie natūralų maitinimą, o spalio 22 d. – apie nėščiųjų ir vaikų dantų priežiūrą. 

Paskutinę spalio savaitę – 28 ir 29 d. – susitikimai bus skirti pogimdyminės depresijos ir jaunos šeimos psichologijos, o taip pat nėščiosios mitybos bei mitybos po gimdymo temoms.

Paskaitas moterys ir būsimi tėčiai gali nesunkiai suderinti su darbu, nes visų užsiėmimų pradžia – 17.15 val.

Į „Tėvelių mokyklėlę“ jau galima registruotis tel. (8 46) 23 47 96, mob. (8 612) 30179, el. paštu marius@sveikatosbiuras.lt. Susitikimai vyks Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuro patalpose, trečiajame pastato aukšte (Taikos pr. 76).

Būsimos mamos neturėtų apsiriboti vien žinių kaupimu – būtina nepamiršti ir kūno stiprinimo. Naujas nemokamų mankštų ciklas, organizuojamas vaikų darželio „Žemuogėlė“ patalpose (Statybininkų pr. 20), jau prasidėjo.

Dar galima suskubti užsiregistruoti į užsiėmimus spalio 8, 15, 22 ir 29 d. 16.30 val. jau minėtu telefonu arba elektroniniu paštu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją