Jo sudarytojai – Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuro specialistai bei įstaigos partneriai – pasirūpino, kad rudens vidury senjorams tikrai netektų nuobodžiauti. „Vaikščiojimo grupės kiekvieną antradienį, specialios mankštos Klaipėdos lengvosios atletikos manieže, galimybė lankytis treniruoklių salėje sporto klube „Šansas“, kur taip pat laukiami ir žmonės su negalia – garbaus amžiaus miestiečiai turi, iš ko pasirinkti. Kalendoriaus naujovė – nemokami solo pramoginių šokių užsiėmimai senjorams, kuriuos dovanoja „Rueda“, – vardino Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biuro specialistė Viktorija Petrutytė.

Stuburas ir sąnariai bus „dėkingi“, jei klaipėdiečiai nepraleis progos užsirašyti į specialias mankštas sporto klube „Apelsinas“. Atkreipiamas dėmesys, jog filialuose Vingio arba Herkaus Manto gatvėje asmuo gali pretenduoti į tris nemokamus užsiėmimus. Maksimalus svečių skaičius – 10 žmonių.

Nors ir šimtas klaipėdiečių kiekvieną antradienio vakarą 19 val. kviečiami leistis ristele Poilsio parko takeliais. Bėgimo entuziastus į priekį vedantis Justinas Liubinskas taip pat kviečia sekti energingos bendruomenės naujienas „Facebook“ platformoje „Let‘s run together Klaipėda“.

Jei norisi ramesnio tempo, galima rinktis šiaurietiškąjį ėjimą. Du nemokami užsiėmimai šį mėnesį vyks prie Vasaros estrados, dar du – P.Mašioto progimnazijos stadione.

Moterų ir merginų džiaugsmui – nuo užvedančių garsų aidinti Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biuro salė, kviesianti smagiai deginti kalorijas spalio 6, 15, 20 ir 27 d. Šioje erdvėje taip pat vyks net dešimt nemokamų kalanetikos užsiėmimų, efektyviai dailinančių kūno linijas ir gerinančių savijautą.

Spalio 1 d. 16.30 val. vaikų darželio „Žemuogėlė“ pastate veikiančiame sporto klube „Ginsvė“ suplanuotas pirmasis pajudėti norinčių nėščiųjų susitikimas. Besilaukiančios klaipėdietės čia nemokamai sportuos ir spalio 8, 15, 22, 29 d.

Į visus išvardintus užsiėmimus klaipėdiečiai turėtų registruotis iš anksto. Kontaktai ir išsamus užsiėmimų grafikas yra patalpinti sporto kalendoriuje „Ir kūnui, ir sielai“, kurį galima rasti ir užsukus į www.sveikatosbiuras.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją