Pirmą kartą dalyviai varžysis ne tik tradicinėse vienos, trijų ir šešių jūrmylių distancijose, bet šio renginio metu bus renkama ir sportiškiausia uostamiesčio mokykla. Kuri Klaipėdos bendrojo lavinimo įstaiga verta šio garbingo vardo, paaiškės susumavus „Gintarinėje jūrmylėje“ dalyvaujančių mokyklų komandų pasiektus rezultatus.

Atsižvelgiant į juos, bus skelbiamos 3 sportiškiausios mokyklos vietos. 

Pasak Klaipėdos apskrities lengvosios atletikos federacijos prezidento Virginijaus Jurgelevičiaus, nors „Gintarinė jūrmylė“ – ilgametes tradicijas turintis ir dalyvių nestokojantis renginys, šiuo konkursu siekiama tarp moksleivių propaguoti sportišką gyvenimo būdą ir bėgimą kaip pačią demokratiškiausią sporto šaką.

„Gintarinės jūrmylės“ organizatoriai tikisi, jog sportiškiausios mokyklos konkursas paskatins moksleivius ne tik aktyviai dalyvauti renginyje, bet ir daugiau dėmesio skirti savo fizinei formai bei sportiniams rezultatams.

Šiuo metu norą dalyvauti „Gintarinėje jūrmylėje“ jau pareiškė daugiau nei 700 įvairaus amžiaus bėgikų.

Jau žinoma, kad tradiciniame bėgime varžysis ir lengvosios atletikos žvaigždės: Rasa Drazdauskaitė, Diana Lobačevskė, Živilė Balčiūnaitė, Eglė Balčiūnaitė, Vaida Žūsinaitė, Marius Diliūnas, latvis Valerijs Žalnerovis.

Daugiau informacijos ir registracija į renginį www.bekime.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)