Tarp visiems pažįstamų žinomų uostamiesčių žmonių sukiojosi ir svečiai iš Vilniaus ir Kauno.

Į Klaipėdą atvyko Lietuvos televizijos ir radijo generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius su žmona, kaunietis verslininkas Visvaldas Matijošaitis, kurį atlydėjo augintinė Braškė. Šventės nepraleido ir Nijolė Pareigytė-Rukaitienė su vyru, Daina ir Antanas Bosai.

Į sceną padėkoti Jūros šventės rėmėjams ir draugams lipo ne tik dabartinis Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas, bet ir visi buvę ankstesni uostamiesčio vadovai.

Padėkos vakare svečiai buvo vaišinami įvairiausių keliolikos rūšių alumi. Užkandžiams siūlyta daugiausia patiekalų iš žuvų, o atvykę svečiai iš Drevernos virė specialią pamario krašto žuvienę.

Šventinę nuotaiką, kuri tvyrojo ore, nes vieni kitus sveikino su Jūros švente taip, kaip sveikinama su Kalėdomis, dar labiau sustiprinti padėjo iškirtinis muzikinis pasirodymas.

Jį dovanojo „Grammy“ laimėtojas Hermanas Romeras. 

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)