Operatorių teigimu, nuo birželio kurorto lankytojams atsidarysiančio kempingo paslaugų kainos nesikandžios: modernus, europinius standartus atitinkantis Palangos pajūrio kempingas pasiūlys trijų žvaigždučių kokybę ir patogumą už prieinamą kainą, rašoma Palangos savivaldybės pranešime spaudai.

Apsistojimas kempinge suaugusiam asmeniui kainuos 6 eurus už parą, vaikui – perpus mažiau. Palapinės vieta, priklausomai nuo joje apsistojusių žmonių skaičiaus, poilsiautojams atsieis 6-8 eurus, para kemperyje – 18 eurų.

Apsistojusieji kemperiuose bei palapinėse galės nemokamai naudotis wifi zonomis, sanitarinėmis higieninėmis ir maisto gaminimo patalpomis, o nusprendusiais pailsėti nuo maisto ruošos pasirūpins entuziastingi kempingo šefai. Už papildomą mokestį kempingo gyventojai turės galimybę pasinaudoti savitarnos skalbykla.

Kempingo teritorija apšviesta, čia įrengtos pavėsinės su židiniu, sporto bei vaikų žaidimų aikštelės. Vakaro pokalbiams su arbata ir naujiems susitikimams kvies jauki terasa.

Netoli kempingo yra XX a. pab. laivų gelbėjimo stotis, apžvalgos aikštelė, moreninis kyšulys į jūrą. Į pietus nuo Nemirsetos driekiasi Pajūrio regioninis parkas, Nemirsetos kraštovaizdžio draustinis, kurio grožis atsiskleidžia keliaujant atnaujintais dviračių takais. Pasiilgus miesto triukšmo, jais iš kempingo teritorijos patogu pasiekti ne tik Palangos centrą ar Šventąją, bet ir Karklę, Klaipėdą, o iš jos – Kuršių Neriją.

Iš viso Palangos kempingo teritorijoje įrengtos 58 vietos kemperiams ir visa jiems reikalinga infrastruktūra bei 59 vietos palapinėms bei atvykusiųjų automobiliams.

LaikasKaina, EUR
Mokestis suaugusiam1 para6
Mokestis vaikui (nuo 3 iki 12 metų)1 para3
Palapinės vieta (1 - 4 vietų)1 para6
Palapinės vieta (5 - 10 vietų)1 para8
Vieta motociklui1 para3
Vieta automobiliui1 para5
Vieta mikroautobusui (minivenui)1 para10
Vieta turistiniam automobiliui (kemperiui)1 para18
Vieta prikabinamam nameliui (auto-karavanui)1 para23
Vieta autobusui1 para60
Mokestis už naminį gyvūną1 para3
Dušas ne kempingo gyventojams1 kartas3
Skalbimo paslauga1 kartas6
Teniso aikštyno nuoma1 valanda10
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)